0700 15 886
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Amber Amber

Матрак Amber

Тип: Двулицев
Ядро: мулти покет пружина
Твърдост: средно твърд
Височина: 25
Гаранция: 10

ПОДАРЪК

100 дни тест период

Навит на руло Екологичен Ергономичен Сменяем калъф Ортопедичен Антиакарен Дишащ

(4)

Матрак Amber

Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система.
Една от тайните на Амбър е безценният материал, който се съдържа в него. Кехлибарът - органичен скъпоценен камък, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”.
Състав:

    AmberFoam в прошивката: Патентована от нас, Amberfoam® пяната, обогатена с кехлибар, обгръща целия матрак и отнема напрежението от тялото, има успокояващ ефект и елиминира болките във врата, ставите и мускулите. Прекият допир на кехлибара до тялото осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън.
    HR пяна със 7 зони на комфорт: Знаеш ли, че телата ни имат 7 зони на тежест, които прилагат напрежение върху матрака? Затова проектирахме нашата HR пяната с точно 7 зони на комфорт. Така натоварването се разполага равномерно и тялото си почива ефективно.
    Multi Pocket Spring система:Над 500бр. за кв.м. индивидуално опаковани (в нетъкан текстил) пружинки ще поддържат тялото ти, докато спиш. Неразбрани от много хора, тези пружинки са задължителни за всеки висок клас матрак като гарантират вентилация, проветряване и прохладност на матрака. Скърцане? Гарантираме ти, че няма да чуваш нищо.
    Мемори пяна с висока плътност: Memory пяната реагира на топлината на тялото като заема анатомичните му извивки, създавайки чувството за сън върху облак.

МЕКОТАТА НА AMBER
Amber ти позволява да си избереш дали искаш да спиш на по-меката, прегръщаща му страна или на по-твърдата му и поддържаща такава, в зависимост от разбирането ти за комфорт, за максимално добър сън.
ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ
Когато разработвахме Amber, искахме да създадем дишаща система за сън, която да съчетава най-добрите практики и материали. Затова използвахме няколко вида пяна: Memory и HR, както и система от индивидуално опаковани пружинки. Напълно безшумната пружинна система охлажда повърхността на матрака с 40% повече, отколкото обикновените матраци с пяна. Научно доказано е, че сънят в по-прохладна среда е много по-спокоен, релаксиращ и здравословен. Кехлибарът, който добавихме, отнема стреса и отпуска тялото, осигурявайки по-дълбок, спокоен и зареждащ сън.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.

ОТЗИВИ
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Amber

размер:
80/200

Цена:

699лв.

Amber

размер:
82/190

Цена:

699лв.

Amber

размер:
90/200

Цена:

759лв.

Amber

размер:
140/200

Цена:

1099лв.

Amber

размер:
164/190

Цена:

1159лв.

Amber

размер:
160/200

Цена:

1199лв.

Amber

размер:
180/200

Цена:

1399лв.