0700 15 886
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Amber Amber

Матрак Бебешки матрак Amber Baby

Тип: Детски
Ядро: Мini Pocket Spring Система
Височина: 14 см.
Гаранция: 10 год.
Дишащ Ортопедичен Сменяем калъф
Бебешки матрак Amber Baby
 

Нашият бебешки матрак комбинира успокояващите свойства на кехлибара с конструкция, която поддържа оптимално Вашето бебе и подпомага естествените му движения и обръщания върху матрака, така че да подпомогне развитието на двигателната му култура. Мемори пяната създава усещане за комфорт и мекота, без да допуска пропадане или спарване на детето, което би довело до алергични реакции.

Матрак с кехлибар
Чрез специална, патентована от нас иновативна технология, ние успяхме да интегрираме полускъпоценния камък в Amber, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Изключително ценният лечебен камък има доказан ефект върху спокойния сън и възстановяването на тялото, намаляването на стреса и отпускането на мускулите. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята ти. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

ПЕРФЕКТНИЯТ МАТРАК ЗА ВАШЕТО БЕБЕ
Вярваме, че Вашето бебе трябва да може да се върти и движи спокойно, докато спи, и матракът да се адаптира по него. Затова комбинацията от материали подпомага естествените му движения, като в същото време не го остава да потъва.

1.Сваляем калъф
Amber за Вашето бебе идва с практичен сваляем калъф от ОЕКО-ТЕХ клас А текстил, изработен от 100% памук и подходящ за пране във всяка една пералня.
2.Amber мемори пяна с кехлибар
Нашата патентована пяна с кехлибар помага на Вашето бебе да спи по-спокойно, а в същото време прави матрака хипоалергенен и антибактериален. Пяната с висока плътност създава допълнителен комфорт при всяко движение на Вашето бебе, независимо дали е просто обръщане или подскок със засилка.
3.Мini Pocket Spring Система
Индивидуално пакетираните микропружинки, съобразени с теглото, поддържат Вашето бебе и не му позволяват да потъва в матрака. Поемат всяко едно негово движение и го оставят да се движи свободно.


БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО
Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за твоето здраве, всичко съобразено със световните стандарти.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.

ОТЗИВИ
Купи с един клик
Наш служител ще се свърже с вас, за да уточните детайлите по поръчката.
С натискането на бутона "Купи" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи условия.
Бебешки матрак Amber Baby

размер:
60/120

Цена:

318лв.

Бебешки матрак Amber Baby

размер:
70/140

Цена:

398лв.