Еднолицев Матрак Колори Д


  • Тип:Еднолицев
  • Ядро:Полиуретанова пяна
  • Височина:16 см.
  • Гаранция:2 години
  • Твърдост:Твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

ИзчерпанОртопедичен Антиакарен Дишащ
5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Еднолицев матрак Колори Д


Изборът на матрак доста често се оказва трудна и отговорна задача, която изиксва внимателен подбор на база удобство, качествена изработка и не на последно място достъпна цена.
Защото добрият сън е в основата на пълноценния живот. Това е и основната мисия на матраци ТЕД в предлагането на продукти за сън. Сред серията икономичен клас матраци принаджлежи еднолицев матрак Колори Д.
Той е идеален избор за всички любители на по-твърдите и непружинни матраци. Моделът притежава ядро от висококачествена полиуретанова пяна, която осигурява перфектна поддръжка на тялото по време на сън.
Тя придържа гръбнака в ортопедична позиция, като му помага да релаксира и отпочива пълноценно. Полиуретановата пяна позволява на въздуха да преминава през нея, осигурява проветривост и надеждна вентилация.
Колори Д притежава вградена подматрачна рамка от иглолистна дървесина, към която може да се прикрепи повдигащ механизъм. Дамаската на модела е изтъкана от полиестер, който е приятен на допир. Под нея е разположен защитен олекотен филц, изпълняващ изолираща и омекотяваща функции.
Матрак Колори Д е с антиакарна и антибактериална обработка, която не допуска развитието на вредни микроорганими. Моделът е доста предпочитан от клиентите, заради комфорта и атрактивната цена, на която може да се закупи.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Еднолицев
Ядро: Полиуретанова пяна
Височина: 16 см.
Гаранция: 2 години
Твърдост: Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю