Филтри

По цена

лв.
лв.

Матраци Brn

Мираж на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Мираж

Промо-20%
Стара цена
754 лв.
603 лв.
Безплатна доставка
Genuine на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Genuine

Цена

594 лв.
Безплатна доставка
Виктория на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Виктория

Цена

520 лв.
Безплатна доставка

Кои са BRN ?

Това са матраци призведени в Турция. Тук ще намерите селектирани 3 варианта от висок клас продукти на този производител:

  •  

Всички модели са изработени от проветриви и еко съобразни материали. Като платовете са от 100% памучен плат и съобразени с всички европейски изискваня за качество на плата.  Гаранцията им е от 5 години, а височината им е внушителна като достига до 33 сантиметра.
Марката е с дългогодишен опит в производството на матраци и този опит е вложен изцяло в техните модели. Съсредоточени съм към комфорта и здравословният сън. Също така към многото им тяхни доволни клиенти, който се получават от доброто обслужване към пратьори и клиенти. Това ни гарантира за този производител.
Ние от Интерматрак сме се убедили в качеството на матраци BRN, знаем че те са комфортни, здрави и здравословни.

В цялостното си протфолио мараци BRN могат да предложа и други модели направени в отделни колекции за по добро ориентиране на клиета.

Те са:

  • ROYAL COIL - ръчно изработени само от естествени материали.
  • ORTHO -  високо качествени пружинни модели.
  •  ERGO -  продукти с покет пружини.
  •  VISCO - изработени модели от мемори пяна.
  •  STYLE - това са дизайнерски модели изработени от висококачествени материали.

С постоянното си разширяване на производството и стремежа да достигнат до по голям кръг от клиенти, производствената база вече достига площа от 27 000 кв. м.
Не се колебаите изберете един от техните селектирани модели и си подарете здраве с един нов и комфортен матрак. Ако имате въпроси свържете се с нас, нашите консултати са винаги на разположение. Всички продукти от бранда можете да ги поличите с безплатна доставка на посочен от вас адрес.