0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Детски

Твърдост +

Твърд

Изчисти филтрите

Матраци Dream On

Baby Triple Fresh на супер цени
Детска възглавничка

Baby Triple Fresh

Цена

115 лв.
Безплатна доставка

DreamOn е един от най-новите български производители, който намира място в една бързо развиваща се производствена сфера. Техните продукти са насочени основно към аксесоарите за матраци и към един по-комфортен сън. Идеята им е, че с правилните такива ще можем да увеличим живота на матрака и да подобрим хигиеничните условия на сън.

Компанията залага най-вече на:

  • Възглавници;

  • Протектори за възглавници;

  • Протектори за матраци.

DreamOn залага на последните тенденции в платовете за изработката на продуктите си, затова при тях ще намерите висококачествени белгийски платове от 100% естествени материали, които са хипо-алергенни и анти-акарни.

Възглавниците предлагани от тях са  от мемори пяна, с висока плътност и ядро изработено в Европейския съюз. Компанията предлага и охлаждащи модели за горещите летни вечери. Използвайки Техногел технологията ви гарантират сто процентово хладно усещане. Това е единственият по рода си производител в България, който е съсредоточен основно в тази гама артикули.

Но не спират развитието си до тук, те се насочват и към матраците. В момента имат разработени само няколко модела, но са с изцяло ново усещане спрямо предлаганите на пазара. Идвайки навити на руло, улесняват клиенти и търговци с транспортирането на артикулите им. Всички предлагани от тях варианти са двулицеви и изработени от висококачествена пяна и мемори пяна, облечени с белгийски калъфи, които са лесни за сваляне и са от 100% памучна материя. Не може да не отбележим, че въпреки високото качество и добрата изработка, продуктите на компанията са на страхотни цени.  

Не се колебайте и изберете продуктите от този бранд. Възползвайте се от безплатната доставка предлагана от Интерматрак. Нашите консултанти ви очакват, за да отговорят на всички ваши въпроси. Гарантираме бърза доставка до всяка точка на страната.