0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Еднолицев

Изчисти филтрите

Матраци Ирим

Орфей  на супер цени

Орфей

Цена

174 лв.
Безплатна доставка
Верона  на супер цени

Верона

Цена

109 лв.
Безплатна доставка
Лена  на супер цени

Лена

Цена

91 лв.
Хера на супер цени

Хера

Цена

208 лв.
Безплатна доставка

Кои са Ирим?

Мебелна компания Ирим са един от най-големите производители на корпусна мебел в България. В тяхното предложение са включили матраци от ниски ценови клас, но с високо качество, постигнато от дългогодишния им опит в производството. Тук може да намерите еднолицеви и двулицеви варианти от пяна или покет пружина, като брандът  гарантира за възможно най-ниската цена за този тип продукти.

Техният стремеж е да постигнат ниска цена и да предложат бюджетни варианти на стоки, които да са достъпни за всички потребители на пазара. Фабриката е сертифицирана по международните ISO сертификати за качество на произведените стоки.

Какви продукти произвеждат?

  • спални комплекти;

  • легла;

  • присти;

  • гардероби;

  • нощни шкафчета;

  • изделия от корпусна мебел.

Брандът постига бързо и качествено производството чрез оптимизиране на продуктовата гама и висок качествен контрол. За това можем да гарантираме бърза доставка в рамките на 10 работни дни за всички техни предложения. Марката предоставя голям избор от решения за вашият дом, като също предлага и атрактивни предложения за хотелско обзавеждане.

С какво се отличава Ирим?

Мебелна компания Ирим доказва на българският потребител, че родното производство не предостъпва по никакъв начин на световните лидери. Така може да си позволите великолепен дизайн на ниска цена и да подкрепите родното производство. Компанията е една от първите в производство на корпусна мебел в българия. Позиционирана в гр. Русе осигурява много работни места в региона. Отличната локация позволява и голям износ в цяла Европа на конкурентни цени.

Не отлагайте добрият сън

Екипът на Интерматрак се доверява на този производител, базирайки се на  техния опит в производството, както и дългогодишното ни партньорство. За всички Ваши въпроси ние сме на разположение, а всеки един артикул от този бранд можете да закупите от нас с безплатна доставка в цялата страна.