0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Amber

Amber на супер цени
100 дни тест период

Amber

Цена

699 лв.
Безплатна доставка

Технология с кехлибар и достъпна цена

Amber е млад български бранд, който изпъква с новата си патентована технология за изработка на матраци с добавен кехлибар. Полускъпоценният камък известен със своите лечебни свойства подпомага по-бързото заспиване и допринася за по-здрав и дълбок сън. Доказаните му отпускащи свойства благоприятстват за отпочиването на мускулите и качествената почивка. В най-горният обличащ слой се съдържа кехлибар на прах, който въздейства директно по време на сън.

Amber използват новаторска технология за изработка от няколко различни по твърдост слоя. Техните основи са двулицеви, като едната страна е мека и изработена от мемори пяна, а другата - по-твърда и масажираща е направена от HR пяна. Тя има 7 зони съобразени с анатомията на тялото, които стимулират кръвообращението и поддържат правилната позиция по време на сън. В ядрото си основата за спане има система от покет-спринг пружини за максимално добра вентилация.

Пробен период

Избирайки продуктът на бранда ще получите 100 дни тестов период, през който можете да оцените неговото качество на спокойствие в своя дом. Това е значително увеличен и пробен период, максималният който можете да откриете у нас. Ако не сте доволни от него можете да го върнете без никакви излишни разходи и изцяло за сметка на марката. Техните куриери ще се погрижат да вземат основата за спане обратно, а Вие ще получите 100% възстановяване на сумата.
Защо да ни предпочетете
Интерматрак е официален партньор и доставчик на матраци Amber. При нас ще откриете техният уникален продукт без разлика в цената. Брандът залага на достъпната покупка като предлага своя продукт на достъпна за всеки стойност, без излишни надценки, а ние изцяло заставаме зад тях.

Какво ще получите ако предпочете нас:

  • Разнообразие от предлагани стандартни размери за легло;
  • 10 години гаранция за всеки продукт;
  • Гаранционно обслужване от Интерматрак;
  • Безплатна доставка в рамките на 3 дни;
  • Компактна пратка в лесен за пренасяне калъф с цип и дръжка;

Професионален съвет при избора на допълнително спално оборудване.
Ние се доверяваме на българските иновации и вярваме в ползите, които носят за по-добро качество на живот.
 Свържете с нас за детайли и подробна информация относно свойствата на матрака и новите технологии.