0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Saltex

Супер Ортопедик Лукс на супер цени
0% лихва

Супер Ортопедик Лукс

Цена

282 лв.
Безплатна доставка
Супер Ортопедик на супер цени

Супер Ортопедик

Цена

186 лв.
Безплатна доставка
Латекс на супер цени
0% лихва

Латекс

Цена

484 лв.
Безплатна доставка
Покет на супер цени
0% лихва

Покет

Цена

309 лв.
Безплатна доставка
Мемори на супер цени
0% лихва

Мемори

Цена

439 лв.
Безплатна доставка

Кои са Saltex?

Този бранд е един от лидерите в производството на матраци в Румъния. Като производител с дългогодишен опит и стремеж към високо качество на достъпна цена, бранда се позиционира в ниския и среден ценови клас. На българския пазар предлагат само петте си най-популярни модела, но въпреки това, със скромните си предложения покриват основните видове модели, като при нас може да откриете следните варианти:

  • бонел пружина;

  • покет пружина;

  • латекс;

  • пяна.

Всички модели са двулицеви. Платовете са изработени от естествени материали, за да не се получават алергии и затопляне от матрака. Всичко е третирано, за да бъде антиакарно и хипоалергично. Всичките им модели са с дишащи ядра и отворена клетъчна структура. По този начин в матрака не се задържа застоял въздух и се намалява възможността за развитие на бактерии. Предлаганата гама се отличава с прецизност на изработката и макар малкия избор, те успяват да задоволят изискванията на всичките си клиенти.

Целта на Saltex е за един по -  добър сън на по - достъпна цена. Точно заради това, може да вземете страхотен, качествен и удобен продукт на много добра цена. Материалите, които използва от Saltex, са от водещи производители от бранша в Румъния и Белгия - точно затова ние им се доверяваме.

Intermatrak препоръчва техните продукти, като супер съчетания между качество и цена. При поръчка на продукт на бранда, вие получавате безплатна доставка до всяка точка на страната. Възползвайте се още сега и ни се обадете - нашите консултанти ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви предложат най-изгодните за вас условия.