0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Размери матраци +

Изчисти филтрите

Mатраци Sealy

Hybrid ultra plush на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Hybrid ultra plush

Цена

2479 лв.
Безплатна доставка
Hybrid plush на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Hybrid plush

Цена

2068 лв.
Безплатна доставка
 Hybrid classic на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Hybrid classic

Цена

1863 лв.
Безплатна доставка

Sealy са най-големият производител на матраци в САЩ. Те полагат дългогодишни усилия и постоянно влагат средства за изследване на основните и най-важни неща за здравословния сън, а именно:

  • Правилна упора на тялото;

  • Правилна температура на сън;

  • Натоварване на тялото ;

  • Екологичност;

  • Природни материали.

С какво се отличават?

Компанията успява да направи няколко модела от най-висок клас с възможно най-добрата цена за този тип продукти. Брандът предлага двулицеви матраци с ядро от покет пружина направена от титан. Това са едни от най-здравите пружини на пазара с едни от най-добрите ортопедични свойства. Sealy разполагат с три модела на българския пазар от хибридния клас. Целта на компанията за един здравословен и комфортен сън е напълно постижима с тази колекция. Производителите искат техните клиенти да се чувстват отпочинали и пълноценни и не спират да търсят нови и по-добри технологии, за да постигнат едно по-добро преживяване в съня. Притежавайки един от тези матраци, няма да ви се иска, да ставате от леглото.  

Не отлагайте качествения сън

Възползвайте се още сега, за да усетите, как се спи в облаците с продуктите от този бранд. Можете да закупите от Интерматрак на изплащане с 0% лихва и безплатна доставка за цялата страна. Нашият екип е на разположение да Ви съдейства и да отговори на всичките Ви въпроси. Ние Ви гарантираме бърза доставка в цялата страна.