0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Stepin2nature

Stepin2Nature на супер цени
0% лихва

Stepin2Nature

Цена

498 лв.
Безплатна доставка
Детско юношески матрак на супер цени

Детско юношески матрак

Цена

337 лв.
Безплатна доставка

Stepin2nature произвеждат уникален продукт, които няма дубликат в България. Те предлагат единствения по рода си модел, при който можете сами да регулирате нивото на твърдост и да го направите така, както на вас ви е удобно. Също така е съобразен с най-новите проучваня в идеята за комфортен и здравословен сън. В матрака се съчетават 3 от най-полезните минерала за човешкото тяло по време на сън:

  • Шунгит;

  • Зиолит;

  • Турмали.

Какво представляват минералите?

Турмалинът спомага за активиране на метаболизма, като по този начин увеличава енергията в тялото. Инфрачервените му лъчи проникват дълбоко в него и спомагат за подобряването на капилярите, увеличават кислорода в кръвта и контролират нивата на хемоглобин.

Шунгитът от своя страна е най-мощният минерал на нашата планета и неговите свойства все още изненадват учените. Едни от  основните му приоритети е намаляването на лъчението от радиовълни, който в днешно време са неизбежни, използвайки новите технологии. Също така, намалява и геопатогенните влияния по време на сън.

Зиолита спомага за хигиената, той е бил масово използван в индустриалните предприятия преди време, тъй като унищожава радио активността и премахва замърсяванията. Уникалната му структура спомага за разпознаване на полезните и вредните молекули. Той задържа това, което би ни навредило, а останалото пропуска да достигне до нас.

Не отлагайте качествения сън

Ако вече сте си купили матрак, а искате да се възползвате от всички тези полезни свойства по време на сън имат и друг тип артикули с тези минерали. Компанията може да Ви предложи топ матрак или възглавница със всички тези полезни свойства.

Артикулите на Stepin2nature може да закупите с безплатна доставка и атрактивните 100 дни тестов период с безплатно връщане на артикула при закупуване от Интерматрак. Можете да посетите нашият шоурум в град Варна и нашите консултанти да Ви помогнат да направите правилния избор.