0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Състав +

HR пяна

Размери матраци +

Изчисти филтрите

Матраци Tempur

Original 15 на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Original 15

Цена

1854 лв.
Безплатна доставка
Cloud 25 на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Cloud 25

Цена

3007 лв.
Безплатна доставка
Cloud 19 на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Cloud 19

Цена

2223 лв.
Безплатна доставка
Sensation 19 на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемори Пух

Sensation 19

Цена

2223 лв.
Безплатна доставка

Кои са Tempur?

Това не е само марка, а и материал за НАСА, специално разработен  след дългогодишни проучвания в лабораториите на две от големите компании в Европа Fagerdala от Швейцария и Dan-Foam от Дания. През деветдесетте години и похарчени много време и средства в проучваня, успяват да пуснат на пазара уникалният материал, който не напряга тялото, приляга перфектно по него. Постигат невероятен успех на пазара в Европа и САЩ. Това е единствената марка за матраци, сертифицирана от Американската национална космическа агенция НАСА. Направени са да издържат в екстремните космически условия и да облекчат натоварването на космонавтите по време на излитане и кацане.

Какво различава материала Tempur от другите предлагани?

Това е материал, който се произвежда само и единствено в техните лаборатории. Тук, клетъчната структура е направена да е максимално отворена, за да има висока циркулация на въздух. Пяната е с възможно най-високата еластичност, за да не натоварва мускулната система на човек по време на сън. Термочувствителна пяна приляга индивидуално на всеки и постигат максималнен комфорт. Материалът е сертифициран в едни от най-добрите медицински лаборатории в Германия и се използва в цял свят в елитни болнични заведения.

Какво можем да предложи този бранд?

Ще откриете матраци и аксесоари от най-висок клас с гарантиран произход и качество на материала. Възможни решения за вашият хотел или къща за гости. Но най-вече можете да откриете вашият мечтан сън и максимален комфорт на страхотна цена и с безплатна доставка.

Ние препоръчваме Темпур като наш лоялен партньор и с това, че сме се убедили във времето в тяхното качество и комфорт на продуктите. Не се колебайте, направете съня едно космическо изживяване почувствайте се в космоса. Свържете се сега с нашите консултанти и задайте всичките си въпроси. Новото измерение на съня е на един клик от вас, а ние от Интерматрак ще се погрижим за това, бързо да стигне до вас при това и безплатно.