0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Без крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки Happy Dreams

Алфа на супер цени

Алфа

Цена

72 лв.

Happy Dreams е български бранд, който развива своята дейност вече повече от 20 години, създавайки качествени матраци, мебели, спално оборудване и аксесоари. Всички продукти на фирмата са произведени в България, с едни от най-съвременните материали. Поддържащите системи не отстъпват по качество на останалите предложения. Специално съобразени с нуждите на българския пазар, те се отличават с добра цена и практичност.

Ортопедични подматрачни рамки Happy Dreams

Марката залага на издръжливостта на своите продукти, като ги изработва от здрави компоненти, които са доказали устойчивостта си във времето. Тя продължава своето развитие в сферата на иновациите, като имплементира нови материи в производството си. Именно поради тази причина, поддържащите матрачни конструкции изработвани от фирмата са специално създадени, за да отговарят на новостите, които техните двулицеви матрачни основи използват.

Ламелните конструкции на фирмата са стандартни, но функционални. Разработени са няколко серии, предлагащи различни предимства и подходящи както за големи, така и за малки бюджети. Всички задължителни екстри, които правят подобен продукт необходим са включени в тяхната продуктова гама. Предвидени са варианти с и без крачета, подсилени и такива с по-голям брой ламели.

Ламелните скари, с ламели с по-голяма или малка ширина при различните модели са изработени от многослоен дървен материал. Използвайки вариации от ширини, фирмата осигурява възможност за поддръжка на различни матрачни основи- ортопедични, ергономични или анатомични, в зависимост от твърдостта им.   

Металните профили са направени от здрава стомана, с голяма товаропоносимост.
Способността им да понасят интензивен натиск е от значение при избора на матрак.

Обърнете внимание и на ламелните легла, използвани за свързване на ламелите с периферията. Най-големият недостатък на леглата е скърцане или загуба на еластичност при продължителна употреба. Проблеми, които са решени при подматрачните системи предлагани в нашия магазин.
Защо да поръчате продукт произведен от Happy Dreams?
Ако държите да запазите добрата форма на своя двулицев матрак и същевременно разчитате на пълноценна почивка, трябва да помислите за подматрачна система, като част от спалното оборудване. Независимо от неговия вид, той се нуждае от балансирано разпределение на натоварването, за да запази полезните за тялото функции на повърхността и формата. И най-скъпият продукт, може да загуби своите предимства, ако няма подходяща поддържаща основа.

Ефектът върху тялото е безспорен. Ортопедичните рамки спомагат за освобождаване напрежението концентрирано в най-проблемните точни на мускулатурата по време на сън, като поддържат еластичността на матрачната основа. Благодарение на извитата си форма ламелите оказват съпротивление на основата и я запазват в добър първоначален вид, за да не изгуби благотворните за тялото характеристики.

Освен ползи за Вашето тяло, ламелните скари предлагат нормално проветрение на матрачната материя. Невъзможността на материята да се проветрява, когато е поставена директно върху дъното на леглото води до овлажняване на долната повърхност, спарване и често до развитие на микотични организми.

Макар и разглеждана като козметичен недостатък, лошата циркулация на въздуха може да доведе до алергии, проблеми с дишането и кожни проблеми. Ламелните системи на фирмата са изработени с цел да предпазят Вас и леглото, като гарантират правилното освежаване.
Рамки на марката в магазина на Интерматрак
Представяме Ви серията ламелни системи Алфа, предлагани в магазина на Интерматрак. Тя се отличава с безшумност и гъвкавост. Реагира на всяко Ваше движение и уравновесява спалната повърхност, като разпределя натоварването.

Допълнителни екстри на ламелните скари Алфа са:

· Достъпна цена;
· Широки ламели;
· Усилен стоманен корпус;
· Възможност за избор на цвят на корпус;
· Гъвкавост и меко пружиниране;
· Широка гама налични размери;
· Устойчивост на голяма тежест;
· Подходящи за хотелско обзавеждане.

Как да направите своя избор в Интерматрак?

Изборът на спално обзавеждане може да е труден, затова ние сме насреща да предложим съвети как да изберете най-доброто предложение. Потърсете ни за съдействие, за да Ви обясним предимствата на материалите, конструкцията и функционалностите на предлаганите продукти.

Направете подходящ комплект, като поръчате и други продукти от същия производител. Направете поръчка на стойност над 100лв, за да получите и безплатна доставка. Възползвайте се и от примамливите оферти на марката.

Не на последно място, разгледайте останалите ни предложения, за да направите своя информиран избор. Потърсете ни на националния телефон за поддръжка винаги когато имате въпрос, за да получите консултация от член на екипа ни.