0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Механична
С крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки Латекс

Модел 11 на супер цени

Модел 11

Цена

110 лв.
Безплатна доставка
Модел 13 на супер цени

Модел 13

Цена

119 лв.
Безплатна доставка
Модел 14 на супер цени

Модел 14

Цена

156 лв.
Безплатна доставка
Облицовъчна 23 на супер цени

Облицовъчна 23

Цена

104 лв.
Безплатна доставка
Облицовачна 24 на супер цени

Облицовачна 24

Цена

79 лв.

Фирмата е добре позната на българския пазар, с луксозното си спално оборудване и качествени материали. Марката допълва своето продуктово разнообразие, като изработва поддържащи системи от най-високо качество. Тя предлага широк диапазон от модерни подматрачни конструкции.

Рамки висок клас от Латекс ЕКОН

Дори и стандартните модели са специално изработени, за да Ви осигурят здрав сън и релаксиране. Брандът е единственият у нас, който предлага двулицеви матраци изработени от латексов материал. Затова и поддържащите им конструкции са специално разработени, за да удължат живота им и да ги запазят  в най-добра форма дълго време. При нас в Интерматрак ще намерите както първокласни предложения, така и продукти на по-ниски цени.

Предлагаме Ви съвременни дизайни, изработени с леки метални корпуси и усилени, дъгообразни ламели от многослойна букова дървесина. Повечето от моделите на марката се предлагат с допълнителни ламели, които поддържат тялото в областта на кръста и гарантират правилната му стойка. Те са повдигнати в точките, които са най-уязвими по време на сън, когато тялото е отпуснато.

Подобен избор ще Ви осигури балансирана база за новия Ви латексов матрак. Част от моделите са изработени с облицовани профили, готови за използване като самостоятелно легло. Това е практично и бюджетно интериорно решение.

Луксозни подматрачни системи от Латекс ЕКОН

Продуктите, които Латекс ЕКОН изработва са предназначени за тези, които искат да се възползват от най-новите тенденции в обзавеждането. Те се отличават със семпъл дизайн, солидна структура и голяма функционалност. По-голямата част от тях притежават опция за повдигащ механизъм, достигащ голяма сила на натиск. Той изтласква корпуса с лекота, без да е необходимо никакво усилие от Ваша страна.

За разлика от повечето ламелни обувки, тук те са изработени от полиетилен за част от моделите[YK1] . Полиетиленът освен безшумен и изключително пластичен материал е и устойчив на силно натоварване, овлажняване и изтъркване. Безшумните обувки придържат здраво извитите ламели, като им позволяват меко да пружинират. Комбинирани с различни по дебелина сдвоени и единични ламели се постига максимална гъвкавост на леглото.

Най-съвременните разработки на бранда включват и добавяне на задвижващи моторни механизми за повдигане на главата и краката. Не на последно място, изборът на подобна система е най-рационалното решение, ако вече притежавате матрак от този бранд.

Какви продукти и екстри ще откриете в магазина на Интерматрак?

· Класически с дъгообразни ламели от бук;
· Облицовъчни с крака;
· Луксозни артикулиращи;
· VIP артикулиращи, с облицовка и крака;
· Възможност за добавяне на метални или дървени крака;
· Опция за повдигащ механизъм;
· Възможност за монтаж на опора, фиксатори и дръжка на корпуса.

Иновативни предложения от марката

Тук ще намерите две иновативни серии рамки, създадени за да предложат голям комфорт. Те използват най-съвременните материали и компоненти, като залагат на регулируема ергономична форма на ламелните скари. Серията артикулиращи поддържащи системи са конструирани така, че да можете да регулирате наклона и формата на скарата.

Какво означава артикулиращи? Това са специални ламелни скари, оборудвани с по-голям голям брой ламели, които позволяват повдигане на горната и долната част на тялото. Възможно е повдигане в няколко различни комбинации, като те са така проектирани, че при всяко положение гръбначния стълб се намира в правилна позиция. Позволяват и надигане само на краката- така те ще отпочиват, след дълъг ден.
Артикулиращите ламелни конструкции ще намерите и с двойни ламели, за лесно настройване на твърдостта на леглото. Допълнително, повдигането се управлява с дистанционно, без да се налага да ставате. То се извършва с помощта на нова генерация мотори, които задвижват сгъваемите повдигачи.

Подматрачната рамка от VIP серията пък допълва тези функции с дизайнерска ламинирана облицовка от ПДЧ в два естествени цвята на дървото. Подсилена с масивни дървени крака и предпазни алуминиеви ъгли, тя е готова за поставяне в стаята.

Защо да предпочетете нас?

В продуктовата листа на Интерматрак ще намерите най-съвременните решения за спално оборудване у нас. Те се предлагат на цени от производител, като ние гарантираме гаранционно обслужване до 5 години след закупуването. Когато гаранционният срок изтече, отново сме насреща, тъй като предлагаме и следгаранционно обслужване за закупени от нас продукти.

Трите най-функционални серии можете да вземете с възможност за безлихвено закупуване на изплащане с бързо одобрение. Всички предложения от марката ще получите с безплатна доставка.

Налични са и всички основни и допълнителни функционалности, които бихте искали да добавите към своя избор, за да бъде максимално персонален и подходящ за Вас.
Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте ни, ние сме на линия!