0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Без крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки Linea

Ламелна рамка Basic на супер цени

Ламелна рамка Basic

Цена

79 лв.
Ламелна рамка Flexy на супер цени

Ламелна рамка Flexy

Цена

109 лв.
Безплатна доставка

Linea е българска фирма, която вече 13 години развива своята дейност в производството на матраци и поддържащи основи. Интерматрак предлага двата основни модела, изработвани от фирмата в разнообразие от налични размери.

Български подматрачни рамки Linea

Ламелните системи от среден клас, предлагани от марката се отличават с атрактивна цена и наличност на различни размери. Ще намерите подходящ избор както за единични и двойни, така и за легла персон и половина или големи- с размери до 200 х 200 см. Независимо на каква спална основа сте се спрели- латексова, с пяна или гел, от полиуретан или пружинна продуктите на марката са подходящи.

Техните продукти са направени много здрави, със прахово боядисан, стоманен корпус с удобен заоблен профил. Пасват идеално на всякакви основи, а благодарение на здравината си са подходящи за легла с ракла. Ако използвате раклата често, то такъв тип корпус е идеален избор. Той не се поддава на огъване, не се наранява лесно и е устойчив на голям товар, ако Вашият матрак е тежък или имате голямо легло, което понася интензивно натоварване.

Поддържащите конструкции ще откриете с класически дизайн, в семпла комбинация от черен профил и естествен цвят на дървените ламели.

По какво ще познаете продуктите на Linea?

Рамките на фирмата се отличават с ламели изработени от варен, още наричан парен бук. Процесът на варене на дървото преди изсушаване подпомага повишаването на качеството му и намалява риска от появата на дефекти по време на сушене.

Предимството на такъв тип дървесина се изразява в по-малкото количество микро пукнатини, като прави дървото по-жилаво, но по-податливо на обработка и огъване.
Използването на варен бук за изработката на ламелни скари е предпоставка за по-дълготраен живот, без деформация на формата или извивката на дъгата.

Скарите притежават по-голям брой ламели от повечето стандартни предложения на пазара. С до 30 ламела на профил за единично легло, те разпределят товара по-балансирано и осигуряват равномерна поддръжка. Всеки един от ламелите има способност да се завърта по оста си, което допълнително уравновесява разпределението на тежестта.

Ламелните легла са изработени от специален съполимерен материал с добри механични свойства. Той позволява свободно движение по двете оси и издържа на силно усукване.

Вижте офертите на марката

Подматрачната основа Basic е стандартна ламелна скара, подходяща за различни видове легла. Тя, както и другия модел- Flexy се предлагат с възможност за допълнително монтиране на амортисьори за повдигане или пружинен механизъм.

При моделът Flexy са добавени 3 двойки допълнителни многослойни ламели, които спомагат за регулирането на твърдостта. За пълноценен сън на двойно легло, можете да разчитате на него. Подматрачната рамка с настройване на твърдостта и в двете си крила позволява всеки да намери комфортната си зона, независимо от предпочитанията на партньора.

Тя ще подкрепя и запазва първоначалната форма на матрака, без да му позволява да „пропада“ в зоните на таза или раменете. Така ще спите в позиция, която няма да нарушава правилния приток на въздух и ще почувствате осезаемо ефекта на почивката.

Защо да пазарувате от Интерматрак?

Доверявайки се нашият избор за поддържащи ламелни системи можете да сте сигурни, че няма да Ви разочароваме по отношение на доброто обслужване и професионалния съвет. Пазарувайки от онлайн магазина на Интерматрак ще намерите:
Изпитани продукти;
Подготвени консултанти;
Промоционални оферти;
Супер цени;
Гаранция на продуктите;
Гаранционно обслужване и след изтичане на срока за моделите закупени от магазина ни;
Гарантирано кратко време за доставка;
Разнообразие от размери и наличности на склад.

Направете своето запитване, а ние сме насреща да Ви помогнем!