0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Без крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Може да разгледате също

Рамки Paradise

Optimal  на супер цени

Optimal

Цена

79 лв.
Comfo Prestige на супер цени

Comfo Prestige

Цена

89 лв.

Предимството на двулицевите матраци е безспорно, но нито една спална система не е завършена без подходящ подматрачен скелет. За да можете да се възползвате от предимствата на такъв тип матрак трябва да се подсигурите с конструкция, която върху която да го поставите.

Стандартни дървени рамки от Paradise

Paradise е българска марка, която развива своята дейност в производството на спални аксесоари повече от 10 години. Подматрачните рамки предлагани в магазина на Интерматрак са два основни вида- с дървен и метален корпус.

За дървения корпус е използвана слоеста дървесина. Какво означава това? Накратко слоестата дървесина се образува от здравото слепване на тънки фурнирни листове, за да образуват масивен дървен слой, подходящ за изработката на солиден корпус. Той ще издържи на натоварването при продължително, многогодишно използване.

Металният корпус пък е идеален избор в случай, че търсите система с възможност за надигане. Тъй като металът не се измята и е значително по-устойчив при постоянно повдигане, този тип корпус е подходящ за тези от вас, които искат да използват пространството под леглото като ракла.
Кои са най-продаваните продукти?
При нас в Интерматрак ще откриете двата най-продавани моделa на марката. И двете серии са резултат на старателно конструиране и стремеж за постигане на добро съотношение между цена и качество.

Серията Optimal Standart се отличава с ергономично извитите си ламели от импрегнирано дърво. Благодарение на импрегнацията дървеният материал става устойчив на насекоми, плесен и агресивни промени в температурите. Те са гъвкави и благодарение на извивката си поемат тежестта на тялото, като я разпределят равномерно по цялото протежение на матрака. Тази серия е подходяща за всякакъв тип легла и матраци и е универсален избор.

Втората предлагана серия- Comfo Prestige е ориентирана към тези, които избират удобството да настройват твърдостта на матрака. Ламелната скара с подвижни елементи позволява моделирането му, спрямо формите на тялото. Тази серия продукти ще Ви помогне да сведете до минимум мускулното напрежение в най-натоварените точки по време на сън. Поддържащата система включва метален корпус с възможност за поставяне на повдигащ механизъм.

Какво отличава продуктите на Paradise?

Несъмнено най-голямото им предимство е атрактивната цена, спрямо предлаганите на пазара други подматрачни рамки среден клас. Но ако функционалността и практическото приложение са определящи за Вашия избор, то нека разгледаме предимствата на поддържащите системи:

  • Ергономичен дизайн на скарите;
  • Здрави дървени ламели от импрегнирана или слоеста дървесина;
  • Гарантирано проветрение на матрачните слоеве;
  • Предпазване от мухъл на долното лице;
  • Безшумни гумени държачи;
  • Възможност за регулиране на твърдостта;
  • Възможност за повдигане.

Защо Интерматрак е добър избор?

Ние предлагаме изпитани продукти на български марки, които са доказали своята издръжливост и устойчивост през времето. Избирайки брандовете, които предлагаме ние разчитаме на собствените си високи критерии за качество и стойност. Подбираме продуктите спрямо техните функционалности, комбинирани с устойчиви материали, което ги прави подходящи за дълготрайно ежедневно използване.

Поръчката при нас Ви гарантира и безплатна доставка до дома Ви и 2 години пълно гаранционно обслужване.
Вземете своята поддържаща матрачна система сега и направете още една стъпка към по-здравият сън.