0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Механична
Без крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки Тед

Comfort Total 630 на супер цени

Comfort Total 630

Цена

177 лв.
Безплатна доставка
Total Comfort 710 на супер цени

Total Comfort 710

Цена

117 лв.
Безплатна доставка
Wellness 810 на супер цени

Wellness 810

Цена

158 лв.
Безплатна доставка
Comfort  610 на супер цени

Comfort 610

Цена

95 лв.
Standart Tehno 510 на супер цени

Standart Tehno 510

Цена

70 лв.
Total comfort 620 на супер цени

Total comfort 620

Цена

141 лв.
Безплатна доставка

ТЕД е марка, доказала се на пазара с производството на спално оборудване от висок клас. Като един от най-популярните брандове, изработва спални системи и аксесоари използвайки най-нови методи на работа и качествени материали. При избора на здрава поддържаща основа за Вашето легло Вие можете да се доверите на продуктите на марката, които Интерматрак предлага, на цени достъпни за българския пазар.

Какви рамки произвежда ТЕД?

Тук ще откриете богата гама от дървени подматрачни рамки, както със стандартни, така и с луксозни ламелни конструкции. Те поддържат матрака, като по този начин предотвратяват хлътване и деформация при продължителна употреба. Изработени са от здраво дърво и са гъвкави и еластични, осигуряйваки комфорт и удобство на тялото през цялата нощ.

Те се отличават с  конструкция изработена от пружиниращи дървени пластини с по-голяма ширина, като така осигурява равномерно разпределяне на натиска и уравновесяване на напрежението. Това създава усещане за лекота по време не сън, без неприятното чувство за „потъване“.

Продуктите от серията среден клас Comfort Techno са създадени, за да удължат живота на матрака и да предложат много по-голяма устойчивост при движение и въртене. Те притежават по-тънки, но за сметка на това еластични ламели. Скрепени по двойки, чрез специални държачи те поемат всяко движение, като правят матрака стабилен.

Искате ли да четете книга или да гледате телевизия удобно от леглото? Ако отговорът е „Да“, изберете подматрачна система с възможност за повдигане на главата и краката. Тялото ще запази правилното си положение, тъй като повдигащите механизми са специално проектирани да Ви предпазват от мускулни схващания при неправилна стойка.

Последният вид продукти, които ще намерите са част от иновативната серия Wellness. За нея са използвани най-модерните пружиниращи компоненти, които балансират тежестта по цялата площ. Благодарение на тях няма да се образуват неравности или хлътвания в зоните, върху които е упражняван най-голям натиск по време на сън.

С какво се различават продуктите на ТЕД?

Фирмата за матраци и спално оборудване е фокусирана върху подобряване качеството на продуктите, като не прави компромис с използваните материали. За всички подматрачни рамки е използвано здраво буково дърво. Букът е известен с високата си устойчивост на натоварване и голяма здравина. Същевременно е един от най-пластичните дървени материали, което го прави идеален за изработката на системи за поддръжка на матраци.
Марката използва PVC държачи за закрепяне на ламелите. Те са гъвкави и безшумни, а при някои от моделите Ви позволяват да избирате нивото на твърдостта. Не на последно място значение има и материалът, от който е изработена периферията. При всички продукти тя отново е направена от бук. Сравнена с метална е по-издръжлива, не се драска и приляга по-стабилно върху леглото.
Топ продукти на марката
Интерматрак Ви предлага най-търсените продукти на бранда. Независимо от Вашият бюджет тук ще намерите решения от среден и висок клас на достъпни цени. За тези от вас, които предпочитат да се доверят на изпитано качество предлагаме серията Standart Techno 510. Нейното най-голямо предимство е огромното разнообразие от предлагани размери за легла- от единични до легла с размери до 200 х 200 см.

От продуктите с повече функционалности обърнете внимание на серията Total Comfort с опция за контрол на твърдостта. Не пропускайте да разгледате и линията Wellness, за да изпробвате най-съвременните екстри при изработката на поддрържащи конструкции.
Защо да изберете Интерматрак?
Защо да изберете нас? Защото сме направили селекция от най-добрите и продавани продукти на марките, които предлагаме осигурявайки Ви изпитано решение. Ако все още се чудите дали да инвестирате в покупка от нашият магазин, ето какво Ви предлагаме:

  • Изпробвани продукти;
  • Издръжливост на конструкциите;
  • Използване на съвременни материали;
  • Разнообразие от продукти в различни ценови класове;
  • 2 години гаранция;
  • Безплатна доставка.

Ние сме винаги на линия, за да отгорим на въпросите Ви. Не се колебайте да ни попитате.