0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Моторна
Механична
С крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки Tempur

 Flex Cloud 500 статична на супер цени
0% лихва

Flex Cloud 500 статична

Цена

1269 лв.
Безплатна доставка
Flex Cloud 1000 механична на супер цени
0% лихва

Flex Cloud 1000 механична

Цена

1703 лв.
Безплатна доставка
 Flex Cloud 2000 2 мотора на супер цени
0% лихва

Flex Cloud 2000 2 мотора

Цена

2636 лв.
Безплатна доставка
Flex Cloud 4000 4 мотора на супер цени
0% лихва

Flex Cloud 4000 4 мотора

Цена

5279 лв.
Безплатна доставка

Tempur е световно призната Американска компания за иновационно спално оборудване. Достигнала интернационален пазар, марката има повече от 7000 търговски обекта. Интерматрак Ви предоставя възможност да се сдобиете с най-новаторските разработки на рамки у нас. Макар и на по-висока от стандартната цена, добрият сън заслужава подобна инвестиция.

Изберете Tempur- продукти от най-висок клас

Брандът е популярен със своята патентована технология за изработка на матраци от специален материал. Първоначално е разработен от НАСА за да предложи по-голям комфорт на тялото при излитане, като го направи леко и безболезнено за астронавтите. Днес компанията е усъвършенствала своя патент, като предлага луксозни спални аксесоари прилягащи на техните стандарти.

Подматрачните конструкции, разработени от марката са създадени именно с цял да пасват идеално на луксозните матраци. Те са от най-висок клас, комбинирайки в себе си съвременни материали и специални движещи се компоненти, комбинирани с автоматизация и дистанционно управление.
Как са изработени продуктите на марката?
Както и всички останали продукти и рамките на бранда са направени с голямо внимание към функционалността и ергономичността на основата. Изградени са от специални полимерни дискове, разположени равномерно по цялата площ. В основата си са закрепени за корпуса, но имат свойството да се движат автономно, спрямо натиска оказван от тялото. Всеки един от дисковете позволява отделно настройване на твърдостта, за постигане на комфорт персонално за Вашето тяло.

Благодарение на дискообразния си, отворен дизайн те пропускат въздуха, така важен за вентилацията на матрака. Формата им- подобна на ветрило PVC конструкция- осигурява най-гъвкавата и същевременно устойчива поддръжка на леглото.
Какво прави подматрачните системи Tempur толкова специални?
Вентилацията, която системите осигуряват е съществена за запазване на полезните функции на матрачната основа. Чрез добър и постоянен приток на свеж въздух, който преминава през материята тя е предпазена от развитие на вредни организми, лоша миризма, натрупване на прах в дълбочина и овлажняване.

Появата на мухъл е често подценяван негативен ефект, резултат на лоша поддръжка на матрачната тъкан. Мухълът е упорит неприятел на леглото, развитието му се предотвратява трудно и често видимо чистата повърхност, продължава да съдържа спори.
Благодарение на специалното си пружиниране дисковете предоставят балансирана опора на тялото през цялата нощ. Начинът, по който спите се отразява на цялостния Ви тонус, а неправилната позиция на гръбначния стълб ще попречи на тялото да отпусне скелетно-мускулната система. Неутралното положение на гръбнака, без значение от позата, в която спите е от решаващо значение за степента на отпочиналост на мускулите и съзнанието.

Трябва да отбележим и предимството на повечето модели предлагани в магазина на Интерматрак- повдигащата функция. Ръчно или механично, повдигането на торса и краката се извършва в желаните от Вас градуси. Независимо каква е степента на повдигане, в която тялото Ви се чувства удобно, ще можете да го постигнете без да се притеснявате от неправилна стойка.

Иновационни продукти на марката

Сериите Flex Cloud 2000 и 4000 са най-функционалните разработки на бранда. Подматрачните рамки се повдигат от двете страни, като заемат S-образна форма. Те упражняват различен натиск върху различните части на тялото в зависимост от степента на сгъване.

И двата модела се управляват с дистанционно и са задвижвани от мотори. Така процесът е автоматизиран, без да налага да ставате, без усилия. Flex Cloud 4000 включва и запомнящ режим на дистанционното, в случай че забравите настройките си.
Интерматрак е добро решение
Ние сме достатъчно смели, за да предлагаме най-новите продукти на пазара, защото вярваме в значението на добрия сън. Избирайки продуктите предлагани в магазина Вие избирате и пътя към по-здравословен живот. Ето какво още получавате пазарувайки от нас:

· Най-добро съотношение между цена и продуктово качество;
· Най-новите технологии за спално оборудване;
· Пълен комплект аксесоари- крачета, сет дръжки включени към продукта за повечето модели;
· Бърза доставка в период от 3 дни до всяка точка;
· 2 години пълна гаранция;
· Възможност за изплащане на лизинг с 0% лихва.

Направете своя избор сега и ще се възползвайте от персонално обслужване и съвети как да изберете.