0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид легла и спални +

Материали легла и спални +

Тип легла и спални +

Изчисти филтрите

Легла и спални на промоция

Няма намерени продукти по зададените критерии!

Видът, визията и качеството са водещи критерии при избора на обзавеждане. Спалнята е стаята, която запазваме неприкосновена, като най-личното си пространство и място за релаксиране и почивка. Обстановката, в която се намирате докато си почивате, четете книга или дори докато спите има значение. Ние от Интерматрак обръщаме специално внимание на обзавеждането, като залагаме на голямо разнообразие.

Какво трябва да знаете при избора на подходящо легло?

Тази мебел заема голямо пространство в помещението и това, което ще изберете е от решаващо значение за цялостното обзавеждане на стаята. Какво още е важно да знаете?

Здравина и устойчивост

Материалите, от които е изработена Вашата мебел трябва да бъдат здрави, да издържат на дългогодишно силно натоварване. Съвременните мебели се изработват в разнообразие от материали, а най-добрият вариант за избор на достъпна цена без компромис със здравината са плоскостите от ПДЧ и MDF. В онлайн магазина се предлага богато разнообразие от дизайни от ПДЧ и MDF с голям избор на цветове.

Начинът, по който е изработено обзавеждането не трябва да остава на заден план. Това е и причината да изработваме сами предлаганите продукти, като залагаме на внимателен подбор на материалите и качествено скрепяване на отделните елементи.

Размер и функционалности

Размерът на леглото определено е от значение. То трябва да е достатъчно голямо, за да се чувствате комфортно в него, не прекалено късо и достатъчно високо. Вземайки предвид размера, Вие трябва да знаете, че размерите указват външната му рамка, но реалната площ за спане е с няколко сантиметра по-малка от всяка страна.

За да си почивате качествено неговата площ трябва да е достатъчна и да Ви позволява свободно движение и на двете страни. Така ще се спасите от неприятно схващане, най-често причинено от тясно пространство. При нас ще откриете богатство от варианти- ъглови, единични, двойни, сгъваеми и подходни.

Функционалността също не е за подценяване. Подматрачното пространство Ви позволява да складирате вещи, без необходимост от допълнителни шкафове. Вградените чекмеджета са почти задължителен елемент на съвременното обзавеждане. Разгледайте нашите предложения, които включват мебели с повдигащ механизъм, подматрачна рамка, чекмеджета или ракла.

Дизайн и тапицерия

Най-трудната задача при избора подходяща мебел е нейната визия. В зависимост от цветовете, дизайна, материите и типа тапицерия тя може да се превърне в домашно бижу или да загрози интериора. Интерматрак предлага разнообразни цветови решения- модерни и нетрадиционни или пък класически. Ние използваме естествени фурнири с елегантни шарки или екзотични комбинации от цветове.

Тапицерията пък създава усещания за уют и топлина и придава изящен вид на интериора. Според предпочитанията Ви за дамаската тук ще откриете едноцветни или двуцветни решения и оригинални комбинации от материи.

Какви видове легла и спални предлагаме?

За да отговорим на Вашите разнообразни нужди и естетически предпочитания включихме в продуктовия си каталог богато разнообразие от модели. Имаме компактни разтегателни дивани за помещения с малко пространство, както и луксозни тапицирани основи за матрак. Те са оборудвани с крачета и се предлагат в неутрални и универсални цветове. Вариантите , които ще намерите при нас са:

  • Тапицирани;
  • Походни;
  • Спални комплекти;
  • Разтегателни диван
  • Тапицирани основи.

Какво Ви предлага Интерматрак?

Ние сме тук, за да предложим голямо разнообразие от видове обзавеждане и широка гама от дизайнерски решения. Нашата основна цел е да предложим най-добрата комбинация от здрави материали, новаторски дизайн и атрактивна цена.

Всички продукти произведени от нас можете да закупите на изплащане, на същата цена без добавена лихва.

Тук сме за да Ви помогнем да направите подходящ избор, като Ви дадем съвет и отговорим на въпросите Ви. Потърсете съдействие от нашите консултанти.