0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Подматрачни рамки на промоция

Няма намерени продукти по зададените критерии!

Много клиенти подценяват свойствата на подматрачната рамка, но трябва да се помни,че това е основата на здравия сън и изборът й е изключително важен. Нека обясним защо това е така. Когато я има, матракът работи и от двете страни едновременно и еластичните му свойства се подобряват. Увеличава се циркулацията на въздух и не позволява развитието на бактерии във Вашата спалня. Спомага за отпочиването на материалите, от другата страна удължава живота на матрака и увеличава комфорта.

Защо не трябва да поставяте двулицев матрак върху плоскост?

Поставен върху плоскост се затваря циркулацията на въздух и увеличава развитието на бактерии. Продуктите от пяна задържат влага, по този начин се увеличава рискът от мухлясване, еластичността и комфорта намаляват. Правенето на дупки по плоскостите не може да предотврати този процес.

Intermatrak Ви предлага разнообразие от брандове, за да намерите модел  отговарящ на вашите изисквания. Ето и предлаганите от нас видове:

  • Дървени

  • Метални

  • Механични

  • Моторни

  • С крака

  • Без крака

Как да направите правилния избор?

Тук трябва да си отговорите на въпроса какво искате от вашият матрак.

Ако желаете да запазите неговата твърдост или мекота е добре да вземете модел рамка с широк ламел, така, няма да имате разлика в твърдостта му. По принцип широкият ламел е предвиден основно за бонел пружина.

Ако желаете да спите на по мека повърхност трябва да се насочите към модел с повече ламели, съответно така се увеличава еластичността на му и той става по-мек. Този тип се препоръчва при модели с индивидуално пакетирани пружини и модели изцяло от пяна.

Друго важно при избора е, дали имате повдигащ механизъм на вашето легло. В случай, че има такъв, препоръчваме метална рамка, защото дървото в процес за използване се изкривява и става по трудно повдигането, а с металната рамка няма такава опасност.

Моделите, които имат подсилени ламели са ортопедични. Всеки човек потъва най-много в тазовата област, а с този вид, той може да бъде подсилен и твърд. Учените твърдят, че при болки в тазовата област от натоварване, физически травми или друго, е достатъчно само за няколко дни да го направите в по-твърд, за по-бързо възстановяване.

Защо да поръчате от нас?

Големият избор от производители и модели Ви позволява да намерите при нас модели от нисък, среден и висок ценови клас. Интерматрак предлага безплатна доставка за цялата страна, гаранционно и извън гаранционно обслужване на нашите клиенти. Ако не можете да се решите коя да бъде Вашата рамка, свържете се с нашият екия за съдействие.Гготови сме да отговорим на всички Ваши въпроси.