Топ матрак Мемори Латекс


  • Ядро:Мемори Латекс
  • Височина:8 см.
  • Гаранция:5 год.

ИзчерпанДишащ Анатомичен Ергономичен Екологичен Сменяем калъф Ортопедичен Антиакарен
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю
Топ матрак Мемори Латекс
ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН ЗА ИСТИНСКА ПОЧИВКА

Топ-матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.
Той е изработен от 100% пенолатекс с повишена плътност. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на деформация, а клетъчната му структура му позволява да диша.
Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немският Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

7 ЗОНИ НА КОМФОРТ
Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

Tопматрак Меморилатекс

Топер, който Ви прегръща и Ви помага да заспите по-лесно, като обгръща тялото в лукс.
Плътно описва формите на тялото, намалява напрежението и спомага да релаксирате. Изработен е от 7-зонов МЕМОРИ ЛАТЕКС – Мемори пяна с по-висока плътност. Тя реагира на телесната топлина и тежест, като „запомня“ формата на тялото и описва неговите извивки. Изработена от 100% латекс тя комбинира подкрепата и проветривостта на стандартния латекс с комфорта на мемори латекс.

Този топ матрак се предлага само в посочените размери в сайта ни.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.

Атрибути
Ядро: Мемори Латекс
Височина: 8 см.
Гаранция: 5 год.

Напиши ревю