0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Skypur

Tactum на супер цени
0% лихва

Tactum

Цена

889 лв.
Безплатна доставка
Vital Soya на супер цени

Vital Soya

Цена

899 лв.
Безплатна доставка
Cool Clima на супер цени
0% лихва

Cool Clima

Цена

989 лв.
Безплатна доставка

Изработка по патентована формула

Серията матраци Skypur се отличават със съвременната си технология на изработка и достъпни цени.

Марката използва силно еластична, дишаща мемори пяна, която се характеризира с отворена клетъчна структура. При обработката на материала молекулите се подреждат в отворена верига от връзки. Отворените, незаети връзки подпомагат материята да поема механичната енергия, която се образува при указване на натиск и движението на тялото. Това прави основата за спане още по-балансирана, като поема всяко напрежение.

Брандът се специализира в използването на масло от соя, с което обогатява HR пяната още в процеса на производство. Маслата са основен компонент при изработката на високоеластична пяна[WU1],  а това от соя се отличава с най-добри характеристики. Маслото също участва в клетъчната структура и позволява на материала да запази добрите си свойства за вентилация и изключителна устойчивост.

В структурата на продуктите Skypur ще намерите и мемори пяна Viscoool с оглаждащ гел. Той има терморегулиращо свойство, подпомага допълнително проветрението и охлажда тялото през лятото.

Видове матраци

Всички разработки на марката се предлагат с различни по еластичност и твърдост съставни слоеве. Всички продукти притежават специални зонални ядра във вътрешността си разработени по 3D технология за намаляване на натоварването. Те снемат цялото напрежение от тялото и създават чувство за безтегловност при сън.

Интерматрак предлага 3 вида матраци Skypur:

  • Tactum -7 зонални ядра, допълнителен слой мемори материал и 3D материя за вентилация;
  • Vital Soya – Слоеве с различна еластичност, 5 зони на комфорт и калъф позволяващ пране до 60 градуса;
  • Cool Clima – Специален охлаждащ слой с гел, терморегулиращ и абсорбиращ влагата.

Какво е нашето предимство

Интерматрак е официален дистрибутор на разработките на бранда. При нас ще намерите всички техни продукти на цени без оскъпяване. Ние гарантираме за гаранцията на закупените от нас основи за спане, както и за последващото следгаранционно обслужване. Ще получите поръчката си в кратък срок от 3 дни, в компактна форма навита на руло. Можете да закупите две от предложенията на изплащане без надценка или лихва.
Професионалният ни екип ще отговори на всички въпроси свързани с технологията и предимствата на изделията и ще Ви насочи към най-подходящия избор.

Доверете се на нашия избор за качествени основи изработени по най-новите технологии у нас.

 [WU1]Високоеластични полимери, като част от процеса на полимеризация.