Matisan

Klio hover image Възглавница Aloe Dream

Klio

Matisan

Klio Матракът от пяна е направен от няколко слоя съвременни материали - комфорт от пяна. Един слой пяна с висока твърдост, друг слой мека пяна, коя..

304лв.
Elastik hover image Възглавница Aloe Dream

Elastik

Matisan

Elastik Матрак от пяна със средна твърдост. Изработена от хипоалергичен материал и комфорт от пени. Идеален за млади хора по време на растеж. Съст..

214лв.
Maxi hover image Възглавница Aloe Dream

Maxi

Matisan

Maxi Матракът от пяна е изработен от най-модерните материали. Пласт от твърда пяна дава подкрепа на тялото на места с високо налягане, осигурява ма..

368лв.
Spa hover image Възглавница Aloe Dream

Spa

Matisan

Spa Матракът от пяна е изработен от най-модерните материали. Долният слой от HR пяна придава еластичност и опора. Средният слой твърда пяна осигу..

434лв.
Afrodita hover image Възглавница Aloe Dream

Afrodita

Matisan

Afrodita Премиум матракът е направен на базата на 7 зони джобни пружини, което осигурява оптимална подкрепа на тялото по време на сън. Дава анатоми..

742лв.
Polo hover image Възглавница Aloe Dream

Polo

Matisan

Polo Матрак Polo е изработен от бонел пружина с твърдо усещане и два плърни слоя от високоеластична пяна. Състав: Височина 22см. Ядро от бон..

274лв.
Fortuna hover image Възглавница Aloe Dream

Fortuna

Matisan

Fortuna Матракът Fortuna може да се използва за основи с променлива геометрия, без загуба на качество и анатомични характеристики, подредени по д..

468лв.
Sirena hover image Възглавница Aloe Dream

Sirena

Matisan

Sirena Матрак Sirena е изработен от бонел пружина с твърдо усещане и два плърни слоя от високоеластична пяна. Матрака се характеризира с високок..

330лв.
Ortolux hover image Възглавница Aloe Dream

Ortolux

Matisan

Ortolux Матрак Ortolux е създаден със ортопедично ядро от покет пружина гарантиращ допълнителна твърдост на матрака. От двете страни матрака е със ..

383лв.
Venera hover image Възглавница Aloe Dream

Venera

Matisan

Venera Премиум матракът е направен на базата на 7 зонови джобни пружини, които дават оптимална подкрепа на тялото по време на сън. Анатомичният и о..

704лв.
Diva hover image Възглавница Aloe Dream

Diva

Matisan

Diva Премиум матракът е направен на базата на 7 зони джобни пружини, което осигурява оптимална подкрепа на тялото по време на сън. Дава анатомичен ..

422лв.
Olimp hover image

Olimp

Matisan

Olimp Матраците Matisan с индивидуално пакетирани пружини могат да бъдат с една или 7 зони на комфорт. Постигат се 7 зони на комфорт, като се изпол..

985лв.
Aurora hover image Възглавница Aloe Dream

Aurora

Matisan

Aurora Премиум матрак. Създаден на основата на индивидуално пакетирани пружини, покрит със слоеве комфортна пяна. Специално проектираните независим..

452лв.
Lateko hover image Възглавница Aloe Dream

Lateko

Matisan

Lateko Матракът Lateko лесно се различава от останалата част от нашето предложение с естествени материали, от които са направени кокос и латекс. ..

490лв.
Megalux Възглавница Aloe Dream

Megalux

Matisan

Megalux Матракът Megalux може да се използва за основи с променлива геометрия, без загуба на качество и анатомични характеристики, подредени по д..

892лв.

1 - 15 от 15 продукта (1 страници)