0700 15 886

За нас

Кои сме ние?
Интерматрак е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Ние не сме просто марка, ние сме ваш приятел с професионален и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши въпроси. Нашата мисия е да помогнем на вас за един по-качествен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ни води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Ние ще ви помогнем да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.
Кои са нашите предимства?
 
Ние предлагаме голямо разнообразие от промоции, варианти за плащане и транспорт. Всичко това е ориентирано към вас, за да можем да улесним и ускорим начина за получаване на вашата покупка.
Малко информация за Интерматрак:
 
Вижте видеопрезентация на Интерматрак - Варна

Какво може да намерите при нас?
При нас ще намерите разнообразни артикули за сън както следва:
Матраци, подматрачни рамки, възглавници, завивки, протектори, спално бельо, тапицирани спални, спални комплекти, тапицирани основи и решения за хотелско обзавеждане. Ние работим с производители от България, Европа, САЩ и Турция, доказали се през годините на българския и световния пазар.
Какво ще се случи, ако имате проблем със стоката си или пък искате да я замените?
Нашата работа не свършва до закупуването на артикул. Ние продължаваме да сме на среща при всеки възникнал проблем или въпрос. Готови сме да отговорим максимално бързо, за да бъде решен вашият проблем в най - кратки срокове. Ние се грижим за нашите клиенти като за наши приятели.
Разгледайте нашето разнообразие от артикули и решения за един по-комфортен и здравословен сън. Не чакайте, попитайте нашите консултанти за всичко, което ви интересува. Можем да ви съдействаме по телефон, онлайн чат и e-mail. Разполагаме с професионален екип, който може да отговори на всички ваши въпроси.
Не се колебайте, свържете се с нас на 070015886