Доставка

Начини на доставка за закупени артикули от Интерматрак.

    Интерматрак ЕООД предлага безплатна доставка за всички закупени продукти с обща стойност над 100 лв. с ДДС. За продукти под тази стойност доставката е 6 лв. без значение дали е до адрес или до офис на куриерската фирма. Безплатната доставка е до първа входна врата и не включва качване, монтаж или демонтаж на закупени артикули.
    Всички изпратени стоки закупени от сайта на Интерматрак се доставят с куриерска фирма Еконт и пътуват с включена застраховка. За това при получаване на вашите поръчки молим да проверявате стоките за транспортни дефекти, за които носи отговорност куриерската фирма доставчик.
След направена поръчка в сайта ни всеки клиент се прозвънява в рамките на 24 часа, за да получи пълна информация със срока на доставка. Доставка на налични артикули се извършва до 3 работни дни. Всички артикули с марка Paradise имат гарантирана доставка до 5 работни дни без значение от наличност и е валидна само за стандартни размери.
    За не налични артикули на склад доставката варира в срок между 10 – 45 работни дни. По тази причина прозвъняваме нашите клиенти и ги уведомяваме за срока на доставка и възможности за аналогичен продукти при изискан по – кратък срок за доставка. Интерматрак дава максимални срокове за доставка и винаги има шанс артикулите да пристигнат по – рано, но гарантираме, че не биха пристигнали по късно от даденият срок от нашите консултанти.
При възникнали проблеми при доставка може да се свържете с нас за съдействие.