Филтри

По цена

лв.
лв.

Легла

Легла Дамяна 3 на супер цени

Легла Дамяна 3

Цена

189 лв.
Легло Дамяна А2 на супер цени

Легло Дамяна А2

Цена

99 лв.
Легло Дамяна А3 на супер цени

Легло Дамяна А3

Цена

109 лв.
Легло Дамяна А11 на супер цени

Легло Дамяна А11

Цена

89 лв.
Легло Дамяна А12 на супер цени

Легло Дамяна А12

Цена

109 лв.
Легло Дамяна А13 на супер цени

Легло Дамяна А13

Цена

149 лв.
Приста Дамяна 3 на супер цени

Приста Дамяна 3

Цена

139 лв.
Ъглови легла City 1 на супер цени

Ъглови легла City 1

Цена

180 лв.
Легло City 108 на супер цени

Легло City 108

Цена

182 лв.
Легло City 172 на супер цени

Легло City 172

Цена

179 лв.
Легло City 206 на супер цени

Легло City 206

Цена

74 лв.
Легло City 2 на супер цени

Легло City 2

Цена

138 лв.
Легло City 3 на супер цени

Легло City 3

Цена

99 лв.
Легло City 4 на супер цени
0% лихва

Легло City 4

Цена

92 лв.
Легло City 5 на супер цени

Легло City 5

Цена

144 лв.
Легло City 173 на супер цени

Легло City 173

Цена

120 лв.
СК City 55 на супер цени

СК City 55

Цена

222 лв.
СК City 177 на супер цени

СК City 177

Цена

229 лв.

Дошъл е моментът за избор на обзавеждане за Вашата спалня, но не сте убедени какъв вариант е най-подходящ за Вас? Ние от Интерматрак сме готови да Ви насочим, за да направите своя план, като Ви предлагаме избор от удобни мебели с красив, изчистен дизайн и супер цени.

Легла предлагани от Интерматрак

Всеки дом е различен и в зависимост от вътрешното разположение и свободното пространство всяка стая се нуждае от различен вид мебели. Затова и тук ще намерите разнообразни модели в различни размери. Те са подходящи както за интимни, малки спални, така и за просторни помещения.

Видовете произвеждани от нас са:

· Единични и двойни
Ако сте ограничени в свободното място, добър избор е да се спрете на единичен вариант;

· Ъглови легла
Подходящ избор за стая с начупен архитектурен план или детски стаи. Така ще използвате максимално наличното пространство;

· Предназначени за двулицев или еднолицев матрак
Според предпочитанията Ви и общия бюджет можете да се спрете на вариант за еднолицев матрак, който ще получите с вградена рамка. Мебел предназначена за двулицев матрак, пък Ви предлага по-здравословен сън;

· С подматрачна ракла или чекмеджета
Ако предпочитате семпла визия изберете едно от предложенията ни без допълнително пространство за складиране. За практичните личности и тези, на които вечно не им достигат шкафове предлагаме опции с подматрачна ракла или удобни, вградени чекмеджета;

Как да изберете Вашето легло?

За да сте максимално удовлетворени от взетото решение, последвайте няколко основни принципа за добър избор на спално обзавеждане.

Преценете правилно своя бюджет. Ако цената е водеща при подбора на мебел или предпочитате да инвестирате в луксозен матрак, можете да се спрете на по-евтин вариант за спална основа. Ние сме предвидили различни видове от средно и високо качество, в разнообразен ценови диапазон.

Спалното пространство и големината на матрака, също имат значение за нощния комфорт. При нас ще откриете и широки корпуси, с голяма ширина на площта за спане- до 160 см. Ако избирате мебел за дете или подрастващ е добре да предвидите по-голяма площ. Така няма се налага да сменяте обзавеждането скоро, когато детето порасне. За двойна детска стая пък се спрете на ъглов вариант.

Важно е да съобразите стила на интериора с Вашия избор. Тук ще откриете предложения в универсални, естествени цветове, подходящи за всякаква визия на стаята. Ако имате светъл и неангажиращ интериор, то може да се спрете на контрастен цвят- например венге. Ако пък предпочитате меки тонове, изберете топлото усещане на орех или дъб.

Не оставайте на заден план предназначението на продукта. В зависимост от това, дали покупката е за детска стая, спалня или стая за гости, може да предпочетете по-скъп или достъпен вариант, както и да избирате между различни размери на спалната площ. Нашите предложения са пригодими и за обзавеждане на семеен хотел или къща за гости.

Защо да купите мебел от Интерматрак?

За да оправдаем Вашето доверие ние предлагаме мебели собствено производство, изпитани и тествани от самите нас. Следвайки визията, че спалното обзавеждане трябва да е универсално и практично, изработваме мебелите в традиционен стил с модерен привкус, което ги прави подходящи за всеки дом.

Избирайки продукт от нашия каталог имате възможност да го комбинирате с матрак, подматрачна рамка и други спални аксесоари, възползвайки се от голямото разнообразие в магазина. Така спестявате ценно време и средства за доставка.
Луксозните ни модели се предлагат с възможност за лизингово изплащане без допълнителни разходи и лихва.

Освен стандартната гаранция, всички модели закупени от онлайн магазина ни използват и обслужване след гаранционния си срок.

Знаейки, че бързината е важна за Вас, Ви предлагаме кратък срок за доставка и изработка на продуктите.

Не на последно място, конкурентните цени на нашите продукти имат значение за Вашия избор.

Потърсете нашите експерти за съвет при избора на мебел онлайн или като се обадите на телефона за поддръжка.