0700 15 886

Филтри +

По марка +По цена

лв.
лв.

Вид легла и спални +

Изчисти филтрите

Може да разгледате също

Походни легла

Комо на супер цени

Комо

Цена

139 лв.
Безплатна доставка
Походно легло на супер цени

Походно легло

Цена

189 лв.
Безплатна доставка

При нас в Интерматрак ще откриете удобни походни легла на водещи марки.

Походните легла- удобство или отживелица?

У нас все още съществува схващането, че са неудобни и тежки- непрактичен и остарял вариант да си осигурите спална площ. Съвременните продукти обаче, са оптимизирани така, че да предложат същия комфорт, който ще Ви осигури и матрака вкъщи.

Те са сгъваеми и леки, пренасят се лесно на ръка или в багажника на колата.  Ще ги получите сглобени и готови за използване. Ценово са  много по-достъпни за удобството, което си осигурявате.

Складират се лесно, което ги прави подходящ вариант за хотела, вилата или къщата на морето. Те са най-удачния избор за продължителен къмпинг, тъй като предлагат комфорт и качествен сън, за разлика от надуваемите дюшеци.

Плюсове и минуси

Ще очертаем най-основите позитиви и негативи, за да прецените дали е подходящ за Вас избор.

  • Някои от положителните им характеристики:
  • Пренасят се лесно и са с малко тегло;
  • Бърз и удобен вариант да настаните гости;
  • По-комфортна алтернатива на надуваемите дюшеци;
  • Заемат по-малко пространство, когато са разгънати;
  • Имат по-ниска цена от разтегателен фотьойл или диван;
  • Получавате ги с включен матрак;

Имат добавени ламелни скари.

Разбира се, всеки продукт има и своите отрицателни характеристики, колкото и добър да е той. Ето някои от минусите, които да вземете предвид преди да направите своя избор:

  • Могат да бъдат къси за високи хора, тъй като стандартната дължина е 190 см;
  • Произвеждат се със стандартна ширина до 80 см, която може да се окаже малка за по-пълни хора;
  • Макар и практични им липсва красивата визия на разтегателен диван или спалня.

Особености

Моделите предлагани от Интерматрак са изработени със здрави, товароустойчиви метални корпуси. За тях е използвана студено-пресована стомана. Те са прахово боядисани, не се издраскват лесно и покритието им издържа на дългогодишно ползване.

Към тях са монтирани ламелни скари от гъвкава дървесина. Тя позволява мекото пружиниране на рамката, докато се подпомага правилната поддръжка на поставената отгоре основа. Някои от моделите се предлагат  с вариант с платно вместо ламели, като по-бюджетна опция.

Матрачният пълнеж се състои от полиуретанова пяна. Тя гарантира балансирана твърдост и еластичност на повърхността. Пяната е материал,  с голяма плътност, която не попречва на проветрението. Дамаската е изработена от качествени тапицерски материи, с голяма мекота, които не задържат прах.

Какво е нашето предимство?

Като производител и търговец на спално оборудване ние знаем какви са Вашите приоритети. Предлагаме Ви практични походни легла на едни от най-добрите цени.

Избирайки модел от нашия магазин го получавате готов за използване- сглобен и с добавен матрак. Като допълнение можете да се възползвате от безплатната доставка в срок от три дни.

Всички продукти имат задължителна гаранция, като ние сме насреща да Ви съдействаме по всякакви въпроси.

Възползвайте се от намаленията и промоционалните оферти и вземете качествена спална основа за вилата,  къмпинг или вкъщи с отстъпка.