0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Изчисти филтрите

Спално обзавеждане

СК Виктория на супер цени
0% лихва

СК Виктория

Цена

930 лв.
СК Кънтри на супер цени
0% лихва

СК Кънтри

Цена

1183 лв.
СК Лайм на супер цени
0% лихва

СК Лайм

Цена

629 лв.
СК Сирена на супер цени
0% лихва

СК Сирена

Цена

399 лв.
СК Харизма на супер цени
0% лихва

СК Харизма

Цена

1698 лв.

Спалните комплекти са най-добър вариант за цялостно обзавеждане на спалня на изкушаваща цена. Представяме Ви продуктовата ни гама с разнообразни модели, различни комбинации на компонентите или допълнителни екстри. От обикновени до луксозни, с класическа визия или екстравагантни, сме предвидили цялостни решения за всеки вкус.

Какви са плюсове при избора на спален комплект?

Тук основният плюс е един, но съществен- спестявате пари. Стойността на всички елементи на обзавеждането поотделно е тройно по-висока. Избирайки комбинирано решение от Интерматрак получавате всички необходими мебели наведнъж.

Ако все пак вече сте се оборудвали частично, изберете основен пакет от легло и гардероб, които да завършат интериора.

Освен голямата разлика в крайната стойност, Вие спестявате и много излишно време избирайки пълна гарнитура. Предлаганите модули са готово решение, изработени в приятна гама от цветове.

 

Така решавате и още един проблем- подходящата комбинация от материали, десени и функционалности. Ако търсите по-нестандартна визия, но не успявате да откриете мебели, които добре пасват едни с други, то в магазина на Интерматрак ще намерите своята оригинална комбинация.

Дизайнерските ни модели следват общи декоративни елементи, цветова схема и са естетически хармонични помежду си. Те са изработени с качествени фурнири в естествени цветове или цветни стъкла за интериор- лакобел.

Какви са различните видове предложения?

  • Основни- с нощни шкафчета и гардероб;
  • Функционални- с добавен скрин;
  • Пълни- с добавени тоалетка и ракла;
  • С единични легла;
  • С легла персон и половина;
  • Със спалня;
  •  Луксозни гарнитури с вградено LED осветление;
  • Луксозни- с допълнителни функционалности.

Изберете между вътрешно разпределение на шкафа с рафтове или лост, с или без огледало, с или без механизми за повдигане на матрак.

Ако желаете допълнителни компоненти, много от мебелните системи се предлагат с опция за закупуване на тоалетка или скрин.

Предлаганите гардероби са с две, три или четири крила, с класическо отваряне или плъзгащи врати. Някой от тях имат вградени чекмеджета и включени механизми за плавно плъзгане и меко затваряне.

Защо Интерматрак е подходящ избор?

Избирайки спален комплект от нашия магазин сте сигурни в добрите цени. Получавате пълно оборудване за стаята, с еднократна доставка, като спестявате две трети от крайната сума.

Модулните системи, които поддържаме на склад са разнообразни и ще получите своята поръчка в рамките на три дни.

Избирайки комбинирано обзавеждане имате и възможност да закупите подходящ матрак и подматрачна рамка още сега. Нашите консултанти ще Ви насочат в избора.

Всички мебели получават пълно гаранционно обслужване, включително и след изтичане на срока. Ако търсите начин за покупка на изплащане, то тук ще го намерите с 0% лихва върху крайната сума.

Не пропускайте да се възползвате от промоционалните ни оферти за този сезон и да спестите 10%, 15% или 20%.