0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Вид на матрака +

Двулицев

Изчисти филтрите

Матраци Stearns & Foster

Estate на супер цени
0% лихва

Estate

Цена

5573 лв.
Безплатна доставка
Estate Pillow Top на супер цени
0% лихва

Estate Pillow Top

Цена

6765 лв.
Безплатна доставка
Lux Estate Plush на супер цени
0% лихва

Lux Estate Plush

Цена

8083 лв.
Безплатна доставка

Кои са Stearns & Foster?

Произведени в САЩ и единствените по рода си матраци предлагани на нашият пазар.

Какво ги прави  уникални?

  • Ръчно изработени

  • С титаниеви покет пружини

  • Вложени естествени материали

  • Внушително високи

Колекцията на този бранд може да се състои от 3 модела, но не са за подценяване. Stearns & Foster е един от големите производители в Америка с дългогодишни традиции в производството на матраци и решения за сън. На база този опит са успели да направят селектирани модели от най-висок клас. Може да намерите луксозни варианти с по-висока цена на изделието. Но това не трябва да Ви спира, защото инвестирайки в своя сън, подобрявате Вашето здраве. За това марката е решила да се позиционира единствено в този клас продукти.

Титаниевите пружини са възможно най-издръжливите във времето, а покет пружината има най-висока циркулация на въздух. Вложените естествени материали правят моделите антиакарни и хипоалергенни без допълнително третиране. Не се използват лепила в направата им, за да се избегне замърсяването на продукта с химикали. Височината е много важна, за това колкото е по-висок един матрак, толкова е по-издръжлив във времето. Вложените все материали го правят изключително удобен.

Ако желаете да спите в облаците, да нямате напрежение в тялото по време на сън, не се колебайте. Нашите консултанти са тук, за да Ви отговорят на всички въпроси. Интерматрак ще достави напълно безплатно желаният от Вас артикул от този бранд. Можете да го закупите и на изплащане с 0% лихва от нас. Потърсете ни на 070015886!