0700 15 886

Филтри +

По цена

лв.
лв.

Тип подматрачни рамки +

Без крака

Размери подматрачни рамки +

Изчисти филтрите

Рамки SM Metal

Компакт разглобяема на супер цени

Компакт разглобяема

Цена

97 лв.
Стандарт плюс на супер цени

Стандарт плюс

Цена

109 лв.
Безплатна доставка
Стандарт на супер цени

Стандарт

Цена

106 лв.
Безплатна доставка
Комфорт фикс на супер цени

Комфорт фикс

Цена

130 лв.
Безплатна доставка
Комфорт плюс на супер цени

Комфорт плюс

Цена

115 лв.
Безплатна доставка
Комфорт на супер цени

Комфорт

Цена

105 лв.
Безплатна доставка

Ние от Интерматрак подбираме старателно производителите, които предлагаме в нашия магазин. Представяме Ви продуктите на българската фирма СМ Метал, която дълги години специализира в производството на подматрачни рамки с метални профили. Тук ще откриете пълна гама поддържащи системи за матрак на изкушаващи цени.

Какви продукти предлага СМ Метал?

Фирмата разработва подматрачни системи в три основни категории, като така обхваща разнообразните нужди на потребителите. Серията Стандарт включва класически ламелни скари, изработени от здраво дърво и скрепени с устойчиви държачи, които елиминират шума. Класическите скари са подходящи за всякакъв вид двулицеви матраци без значение от марката.

В серията Комфорт пък производителят е заложил на естетическо решение, като там металният профил е с меки извити ъгли. Това Ви позволява допълнително удобство при поставяне и повдигане.

Последният вид ламелни системи са Комфорт Фикс. При този модел са добавени допълнителни ламелни греди в областта около кръста, които Ви позволяват да настройвате твърдостта на матрака.

Пълният диапазон на предлаганите ламелни системи включва:

  • Стандарт;
  • Стандарт Плюс;
  • Комфорт;
  • Комфорт Плюс;
  • Комфорт Фикс;
  • Компакт;

Всички поддържащи системи се предлагат в единичен или двоен вариант, в зависимост от леглото и вида на матрака.

Как да разпознаем рамките на СМ Метал?

Ламелните конструкции на фирмата се отличават с жилави, но гъвкави дървени елементи. Те са с по-голяма ширина, за да предложат допълнителна издръжливост при упражняване на натиск. Металните профили са запечатани с прахово боядисване, а държачите намаляват до минимум шума при движение и въртене. Ако досегашното Ви легло Ви е тормозело с неприятни шумове, представете си нощта, когато единственото което чувате е тишина.

Ако предпочитате още по-здрава система, изберете Плюс- с подсилен корпус и прибавена допълнителна напречна греда. Малко производители предлагат такава опция, която още повече укрепява конструкцията. Поддържащите конструкции Плюс са идеален избор при тежки матраци.
Още едно удобство, което отличава продуктите на марката са монтираната дръжка за изтегляне и възможност за добавяне на метални или алуминиеви крачета. Крачетата превръщат стандартната рамка във функционално легло. Не на последно място, всеки продукт без значение от размера се предлага с добавени пластини, с опцията за монтиране на механизъм за повдигане.
Кои са най-добрите предложения от марката?
Интерматрак предлага пълната продуктова гама на фирмата, включително специалните предложения. Ако разчитате не собствените си умения и предпочитате да сглобите конструкцията сами, то разглобяемата серия Компакт е идеална за Вас.
Тя включва всички компоненти на ламелната система, като ще ги получите в удобна и практична опаковка. Опаковката е лесна за пренасяне и складиране, в случай, че Ви предстои преместване. Чрез схемата за монтаж и благодарение на просто устроената направа ще я сглобите лесно, дори и да го правите за пръв път.

Комфорт Фикс е още една от специалните оферти на марката. Този модел има двойни ламели разположени в средната част а скарата. Чрез специалните фиксатори се регулира степента на огъване на ламелите и така контролирате твърдостта. Тя се управлява лесно, само чрез преместване на фиксаторите, за да се оформи удобен пояс с по-голяма или малка мекота.
Доверете се на избора на Интерматрак
Сред богатата ни гама от подматрачни ламелни системи ние сме включили разнообразни продукти, от среден до висок клас. Стремейки се да предложим адекватно и практично решение на всеки клиент, избираме производителите според нивото им качество, стойност и устойчивост във времето. Избирайки тези продукти ние сме сигурни, че Ви осигуряваме най-доброто предложение за качествени ламелни системи на нормална цена.

Направете поръчка на стойност над 100 лв и се възползвайте от безплатната доставка.