Sakura Pocket


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Покет Пружина
  • Височина:22 см.
  • Гаранция:15 год.
  • Подарък:100 дни тест период
  • Твърдост:Мек

    • 384лв.

    • 1424лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Sakura Pocket


Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Sakura Emperor Royal Sleep луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Sakura Emperor Royal Sleep е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, в комбинация с висок клас ортопедична пяна и високоеластична термочувствителна HR пяна.
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Sakura Emperor Royal е изработен от фин, дишащ плат Sakura естесвен аромат на японска вишна, абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Иновативния плат Sakura е дишащ текстил от най-висок клас, който съчетава в себе си мекота, изящество и дава усещане за неповторим комфорт във вашата спалня.
Sakura е хипоалергенен и антибактериален, а ароматът на японска вишна дава изтънчен завършек на тази история от далечния Изток.
Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Sakura Emperor Royal Sleep е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:
Страна 1 : Висок клас ортопедична пяна, за любителите на спане на по-тръвди матраци.Ортопедичната пяна поддържа по-тежките части, като таза и раменете да не потъват, а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. За по-голям комфорт добавихме тънък слой мемори пяна.
Страна:2 : Съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност. HR пяната е термочувствителна, което значи , че реагира на телесната температура и по този начин заема всяка една анатомична извивка на тялото.

Ядро:

Самостоятелно пакетирани покет пружини
Страна 1 : ортопедична Sonnocell пяна.
Страна 2: HR пяна

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Sakura .
Страна 1 : 2 см мемори пяна
Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave
Цип
Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 22 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Мек

Напиши ревю