0700 15 886

Видове продукти +

Classic

Мемори Латекс - мостра на супер цени

Мемори Латекс - мостра

Промо-40%
Стара цена
486 лв.
292 лв.
Безплатна доставка
Соната на супер цени
Възглавница Мемо пух

Соната

Промо-40%
Стара цена
529 лв.
317 лв.
Безплатна доставка
Орто релакс на супер цени
Възглавница Мемо пух

Орто релакс

Промо-35%
Стара цена
648 лв.
421 лв.
Безплатна доставка
Матрак Биаджио - мостра на супер цени

Матрак Биаджио - мостра

Промо-30%
Стара цена
433 лв.
303 лв.
Безплатна доставка
Алегро - мостра на супер цени

Алегро - мостра

Промо-30%
Стара цена
318 лв.
223 лв.
Безплатна доставка
Романс - мостра на супер цени

Романс - мостра

Промо-30%
Стара цена
514 лв.
360 лв.
Безплатна доставка
Адажио на супер цени

Адажио

Промо-30%
Стара цена
872 лв.
610 лв.
Безплатна доставка
Мемори ортопедик - двулицев на супер цени
Възглавница Мемо пух

Мемори ортопедик - двулицев

Промо-20%
Стара цена
671 лв.
537 лв.
Безплатна доставка
Атина еднолицев на супер цени

Атина еднолицев

Промо-10%
Стара цена
234 лв.
211 лв.
Безплатна доставка
Мемори Елеганс 7 Зони Усилен двулицев на супер цени
Възглавница Мемо пух

Мемори Елеганс 7 Зони Усилен двулицев

Промо-10%
Стара цена
385 лв.
346 лв.
Безплатна доставка
Мемори  Елеганс 7 Зони Усилен, еднолицев на супер цени
Възглавница Мемо пух

Мемори Елеганс 7 Зони Усилен, еднолицев

Промо-10%
Стара цена
385 лв.
346 лв.
Безплатна доставка
Рамка Стандарт на супер цени

Рамка Стандарт

Цена

69 лв.
Метална рамка Усилена на супер цени

Метална рамка Усилена

Цена

85 лв.
Рамка за механизъм на супер цени

Рамка за механизъм

Цена

79 лв.
Усилена за механизъм на супер цени

Усилена за механизъм

Цена

94 лв.
Прима еднолицев на супер цени

Прима еднолицев

Цена: По запитване
Прима двулицев на супер цени

Прима двулицев

Цена: По запитване
Атина еднолицев на супер цени

Атина еднолицев

Цена: По запитване
Атина двулицев на супер цени

Атина двулицев

Цена: По запитване
Топ матрак Мемори  на супер цени

Топ матрак Мемори

Цена: По запитване
Рамка Нова Флекс Стандарт на супер цени

Рамка Нова Флекс Стандарт

Цена

100 лв.
Безплатна доставка
Рамка Нова Флекс Усилена на супер цени

Рамка Нова Флекс Усилена

Цена

130 лв.
Безплатна доставка
Рамка СТАНДАРТ на супер цени

Рамка СТАНДАРТ

Цена: По запитване
Метална рамка Усилена на супер цени

Метална рамка Усилена

Цена: По запитване
Рамка за механизъм на супер цени

Рамка за механизъм

Цена: По запитване
Усилена рамка за механизъм на супер цени

Усилена рамка за механизъм

Цена: По запитване
Стандарт основа  на супер цени

Стандарт основа

Цена

132 лв.
Безплатна доставка
Мека основа  на супер цени

Мека основа

Цена

169 лв.
Безплатна доставка
Аида на супер цени
Възглавница Мемо пух

Аида

Цена

193 лв.
Безплатна доставка
Роял на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемо пух

Роял

Цена

614 лв.
Безплатна доставка
Стандарт основа  на супер цени

Стандарт основа

Цена: По запитване
Мемори Релакс на супер цени

Мемори Релакс

Цена

166 лв.
Безплатна доставка
Нано Бионик на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемо пух

Нано Бионик

Цена

806 лв.
Безплатна доставка
Премиум 5 на супер цени

Премиум 5

Цена

135 лв.
Безплатна доставка
Лукс основа с ракла на супер цени

Лукс основа с ракла

Цена

316 лв.
Безплатна доставка
Биаджио на супер цени
0% лихва
Възглавница Мемо пух

Биаджио

Цена

488 лв.
Безплатна доставка
Лукс основа с рамка  на супер цени

Лукс основа с рамка

Цена: По запитване
Романс на супер цени
Възглавница Мемо пух

Романс

Цена

543 лв.
Безплатна доставка
Лукс основа с ракла на супер цени

Лукс основа с ракла

Цена: По запитване
Мемори прециз - двулицев на супер цени
Възглавница Мемо пух

Мемори прециз - двулицев

Цена

402 лв.
Безплатна доставка