Партньорство с Интерматрак

Стани наш партьор в бизнеса или в свободното време.


    Интерматрак има разработена партньорска програма. Която дава възможност на всеки желаещ да предлага артикулите предлагани от Интерматрак, на свой клиенти или в свой блог.

  • Предлагаме атрактивни ценови условия за производители на корпусна мебел или тапицирани легла, които имат желание да предложат допълнителен продукт към крайният клиент.
  • Имаме изградена политика за партньорство с Интериорни дизайнери и Архитекти, като можем да предложим изработка на мебели по техен проект изработка на нестандартни размери матраци, подматрачни рамки, спално бельо и други артикули.
  • Ние предлагаме и Афилиал програма за всеки, който желае свободно да предлага артикулите предлагани от Интерматрак. Като за целта за включване в програмата е нужно да бъде направена регистрация в сайта на Интерматрак, след което е нужно изпращане на e-mail: intermatrak@abv.bg с информация, че желаете да бъдете включени в програмата и да присъства e-mail адреса, с който е направена съответната регистрация.
  • Линк за регистрация в сайта на Интерматрак
  • Всеки желаещ да бъде включен в някоя от нашите партньорски програми може да се свърже с нас на телефон  тел: 052 494 909; 0894 503 109; 0879 548 576


Ние предлагаме асортимента на над 50 различни производителя доказали се както на българският така и на международният пазар. Вече сме с над 10 годишен опит в областта на търговията и сме се доказали като коректен партньор на много различни производители така и търговци.