Energy Up Memory с охлаждащ гел


  • Височина:11.5 см.
  • Гаранция:5 години

    • 88.83лв.

    • 189.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Energy Up Memory с охлаждащ гел

С ортопедичната възглавница Energy Up с охлаждащ гел и мемори пяна ще разберете какво е дълбок и пълноценен сън без болезнени усещания поради неудобна поза, без изпотяване нощем, без трудно заспиване.

Възглавницата притежава солидно ядро от високоеластична мемори пяна, което стабилно поддържа мускулите в ергономична позиция и позволява пълно отпускане на тялото, благодарение на свойството на пяната да "помни" всяка телесна извивка и да я "прегръща" точно и безпогрешно.

Специалното охлаждащо покритие на ядрото осигурява оптимална температура в областта на главата, което действа отпускащо и сваля напрежението, натрупано през деня.

Възглавницата е снабдена с 3D мрежа за оптимална вентилация на въздуха във вътрешността на възглавницата и практичен сваляем калъф от тъкан плат Energy Up. Луксозен небесносин паспел завършва цялостната визия на този изискан дизайн.

Ядро:

100% мемори пяна, охлаждащ гел

Калъф:

Тъкан, антибактериален и хипоалергенен плат Energy Up

Страница - 3D текстил за оптимална циркулация на въздуха

Закопчаване - с цип

Цвят - бял/светлосин/светлосив

Поддръжка – Калъфът е подходящ за пране на температура до 60 градуса (без центрофугиране)

Размери Д х Ш х В (в см) : 62х39х11.5

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Височина: 11.5 см.
Гаранция: 5 години

Напиши ревю