Картина от стъкло Дърво  • 50.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Картина от стъкло Дърво


Картина изработена върху стъкло с епоксидна смола, скандинавски мъх и естествени камъни.
Изящно бижу декор за вашият дом.
Картината е с прецизна изработка върху 6 мм стъкло с черен фон, ръчна изработка гарантираща нейната неповторимост.
Моделите картини при нас са ръчна изработка и не може да има по два напълно еднакви модела. Силната спойка между елементите, епоксидната смола и стъклото гарантират нейната издръжливост.
За направата на всяка една картина са вложени висококачествени материали и много любов от нас за вас.
Зарадвайте себе си или някой ваш любим човек.
Стъклото придава уникална завършеност на картините и не им не необходимо рамкиране. Стъклото от своя страна допринася за блясъка, а изящната декорация превръща това стъкло в един живописен пейзаж.
Ползите от скандинавският мъх вложен в картината са много, а поддръжката е никаква, той няма нужда от допълнително пръскане поливане и каквото и да било друго че да запазва своят свежест.
Но от своя страна продължава да е жив и да краси вашата картина, но и не само. Доказано е че скандинавският мъх  подобрява въздуха в помещението като намаля домашният прах и алергените в стаята. Той допринася за балансиране на влажността в помещението. Така имате картина 2 в 1 хем красива и уникална хем пък и полезна за вас.

Размер:
Ширина- 33см.
Дължина- 43см.

Цената се отнася за 1 брой.

За поръчки на количества от картините може да ни отправите запитване на електронна поща gam.artdecor@abv.bg или да се свържете с нас на телефон 0899 132 999

Срок на доставка: 3 работни дни.
Напиши ревю