Air Gel


  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:20 см.
  • Гаранция:10 години
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 449.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Навит на руло Ортопедичен Дишащ
5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ΝΑΝΙ AIR GEL


ΝΑΝΙ AIR GEL Box представлява новото и различно във Вашата спалня. Технологично иновативния материал обединява свойствата на пяна с гел.
Сливането им комбинира най – важните свойства за добър нощен сън. AIR GEL диша, гали, поддържа и същевременно намалява и облекчава налягането в точките на допир с тялото.
По– високата постоянна еластичност улеснява движенията по време на сън. Притежава хигиенна устойчивост.
Благодарение на отворена и еластична, но не характерна за нормален PU клетъчна структура, хибридната пяна спомага за поддържането на тялото във всяка, дори и не традиционна позиции за сън.
Комбинацията между физически свойства и еластичност смекчава и разпределя възникналия натиск. В същото време AIR GEL пяната предоставя приятен микро климат за сън без значение от температурата и сезон на годината.
ΝΑΝΙ AIR GEL Βοx от НАНИ облекчава напрежението в точките на натискът, поддържа оптимално тялото в пространството и дишайки се вентилира и самопочиства в дълбочина.
С тези свойства нашата иновативна НАНИ гел пяна покрива критериите за спокоен нощен сън. Поставяме нови стандарти за най – високо ниво на комфорт за да се насладите на добър сън за щастлив живот.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 20 см.
Гаранция: 10 години
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю