Hybrid Majestic


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Покет пружина
  • Височина:31 см.
  • Гаранция:10 години
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 2490.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Екологичен Антиакарен Дишащ
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Hybrid MajesticSEALY HYBRID ™ - Иновативна хибридна технология комбинира традиционната опора на пружините с адаптивната мемори пяна.
Уникалното хибридно съчетание пресъздава най-доброто от двете технологии: нежна прегръдка, оформяща се около тялото и стабилна опора вътре в матрака.

-ВИСОЧИНА 31СМ
-Средно твърдо усещане

-Зонирана опора - Подсиленият център поддържа най-тежката част на тялото, там, къдетое най-необходимо.
-MoistureProtect™ - Тъканта на дамаската е проектирана да отвежда влагата далече от вашето тяло през нощта, за да се чувствате по-комфортно.
-Chill™ - Охлаждащите при допир технологии осигуряват комфортна среда за сън.
-Борд система DuraEdge™ - Плътен борд с гъвкави пружини, опасващ матрака за по-добра опора, повече използваема площ за сън и подобрена издръжливост.
-Sealy Immersion™ - Advanced Оформяща се по извивките на тялото мемори пяна с добавен гел за допълнителна гъвкава, трайна опора.
-Съвместимост с регулируема основа - Проектиран специално, за да бъде съвместим с регулируема основа.
-Матракът се използва едностранно и няма нужда от обръщане.

Използвайте протектор за матрак, така осигурявате максимална защита за вашия матрак от замърсяване, появата на петна и проникването на течности.

Sealy №1 по популярност в Америка. Със своя дизайн тип наполовина пяна/наполовина индивидуално опаковани титанови пружини, американската колекция хибридни матраци Sealy Hybrid съчетава в себе си две от най-добрите технологии за сън – прохладният комфорт на гел мемори пяната и опората на пружините от титанова сплав.
Матракът е много повече от пространство, върху което спим. Той е място за живеене.

Серия Hybrid - със своя дизайн тип наполовина пяна/наполовина индивидуално опаковани титанови пружини, американската колекция хибридни матраци Sealy Hybrid съчетава в себе си две от най-добрите технологии за сън – прохладният комфорт на гел мемори пяната и опората на пружините от титанова сплав.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет пружина
Височина: 31 см.
Гаранция: 10 години
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю