NewLove


  • Тип:Двулицев
  • Височина:35 см.
  • Гаранция:3 години
  • Подарък:Възглавници Мемори микс
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 1480.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Екологичен Ортопедичен Антиакарен Дишащ
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак NewLove

6 см мека пакетна пружина се поддържа от 1,5 см високоеластична пяна от пера и 9 см високоеластична пяна с висока плътност. Ние ви предлагаме комфорт с 16,5 см поддържащи продукти за допълнителен комфорт в спалната част на вашето легло.
Подпираме зоната между пружинната рамка Bonnell от твърд филц Thermofelt 1200 gr/m2 и горната високоеластична пяна на матрака с твърд филц, за да не се деформират пружините и да не се повреди високоеластичната пяна.

6 cm странична високоеластична пяна с висока плътност Покриваме рамката на вашето легло с високоеластична пяна с дебелина 6 cm, така че леглото ви да е защитено от увисване и деформация, когато седите до леглото.

Поддържа се като слой с 6 см пакетна пружинна система. Високоеластична пяна със стандартна плътност в 6 секции Ние поддържаме четирите секции на пружинната рамка Bonnell на вашия матрак с пяна, за да осигурим превъзходен комфорт.

Пружинна конструкция от стомана 375 и опора от гъба Чрез увеличаване на количеството пружини Bonnell на квадратен метър, ние създаваме по-здрава рамка на леглото.

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Двулицев
Височина: 35 см.
Гаранция: 3 години
Подарък: Възглавници Мемори микс
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю