Силвър 7 зони


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:19 см.
  • Гаранция:8 г.
  • Твърдост:Средно Твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 193.80лв.

    • 646.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

Екологичен Сменяем калъф Ортопедичен Антиакарен Дишащ
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Силвър 7 зони

Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост.

Модел Силвър 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна матракът се отличава с по-висока твърдост, което помага за:

    По-бързо възстановяване на мускулите на тялото
    Защитава долната част на гърба от увисване
    Равномерно разпределение на тежестта на тялото, в следствие на което всяка част от него е в еднакъв покой по време на сън.

По-твърдата страна на матрака е подходяща за хора, които обичат да спят по гръб, защото осигурява стабилна и равна повърхност. На тази страна на матрака ще се чувстват добре и хората предпочитащи да спят по корем.

При втората страна на модела е поставен допълнителен слой профилирана пяна с обособени 7 зони на комфорт, които създават усещането за лек масажиращ ефект. Те осигуряват необходимия комфорт на вашето тяло в 7-те ключови зони - глава, рамене, правилна позиция на гръб, стабилна опора на кръста, таза и бедрата, комфорт за колената, зона за глезените и ходилата.

Височина на матрака: 19 см.

Калъфът на матрака е изработен от сертифицирана дамаска със сребърни нишки в текстила - те ограничават развитието на вредни бактерии и микроорганизми. Той се сваля и може да се пере.

И за да се убедите във високото качеството и надеждност на този матрак добавяме и 8 години гаранция.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 19 см.
Гаранция: 8 г.
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю