Vip


  • Тип:Двулицев
  • Височина:35 см.
  • Гаранция:3 години
  • Подарък:Възглавници мемори микс
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 768.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

Екологичен Ортопедичен Антиакарен Дишащ Ергономичен
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Vip

6 см мека високоеластична пяна и 1,5 пяна от птичи пера се поддържат от 5 см високоеластична пяна с висока плътност. Спалнята част на леглото ви предлага комфорт с 12,5 см слой гъба за допълнителен комфорт.
Подпираме зоната между пружинната рамка Bonnell от твърд филц Thermofelt 1200 gr/m2 и горната високоеластична пяна на матрака с твърд филц, за да не се деформират пружините и да не се повреди гъбата.

6 cm странична високоеластична пяна с висока плътност. Покриваме рамката на вашето легло с високоеластична пяна с дебелина 6 cm, така че леглото ви да е защитено от увисване и деформация, когато седите до леглото.

Високоеластична пяна със стандартна плътност в 6 секции Ние поддържаме четирите секции на пружинната рамка Bonnell на вашия матрак с пяна, за да осигурим превъзходен комфорт.

Пружинна конструкция от стомана 375 и опора от високоеластична пяна. Чрез увеличаване на количеството пружини Bonnell на квадратен метър, ние създаваме по-здрава рамка на леглото.

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Тип: Двулицев
Височина: 35 см.
Гаранция: 3 години
Подарък: Възглавници мемори микс
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю