Algua 7 Zones


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високолоеластична пяна
 • Височина:20 см.
 • Гаранция:12 год
 • Подарък:100 нощи тест период
 • Твърдост:Средно Твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 301.00лв.

  • 1204.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Algua 7 Zones

Двулицевият матрак 7 zones Algua Sea Vitamins Zipmode, с цип, 20 cm е специално проектиран, за да удовлетвори всичките Ви желания,ако сте в търсене на ортопедичен и ергономичен матрак с високо ниво на хигиеничност.
Матракът 7 zones Algua Sea Vitamins Zipmode, с цип 20 cm е комфортен матрак, на който ще се събуждате отпочинали и бодри.
Специалното комбинирано многослойно ядро от 14 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт и 4 см профилирана пяна с масажиращ ефект правят този матрак идеалното решение за всеки, който страда от болки в кръста, гърба и мускулите.
Високотехнологичното ядро на матрака разпределя тежестта на тялото по повърхността на матрака по такъв начин,че да осигури максимален комфорт на тялото по време на почивка и сън. Мускулите не се напрягат и успяват да възстановят своята еластичност,докато спите.
Професионално ушит калъф с цип предпазва повърхността на матрака от замърсяване и износване и се грижи за перфектната му хигиена.
Платът е специално обработен с екстракт от Algua Spirulina морски витамини, с антибактериални свойства – 400 г/см2.
Калъфът е прошит с Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.ПРИРОДНАТА СИЛА НА МОРСКИТЕ ВИТАМИНИ НА ТЕКСТИЛА ALGUA® СПИРУЛИНА Algua® е биофункционален и висококачествен текстил за възглавници и матраци, обработен със спирулинови водорасли.
Натурален екстракт от водорасли е капсулиран микрокапсули, които при обработката посредством нано-технологии се прикрепя към фибрите на текстила.
Триенето на тялото върху продукта, в който е използван плата, спуква микрокапсулите и освобождава молекулите на Спирулина,като дава 7 – 8 часа естествено уелнес преживяване, по време на сън.
Матракът притежава две степени на твърдост в зависимост от това, коя от страните му се използва като лицева, което Ви дава допълнителна възможност да експериментирате и да установите на коя от страните му се чувствате по-комфортно.

Ядро:
- 14 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
- 4 см профилирана пяна с масажиращ ефект

Калъф:
от висококачествен плат Algua® с цип
Mira wave термоизолационен материал за оптимална терморегулация
Две степени на твърдост

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високолоеластична пяна
Височина: 20 см.
Гаранция: 12 год
Подарък: 100 нощи тест период
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю