Golden 7 Zones


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:19 см.
 • Гаранция:10 г.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 330.22лв.

  • 1501.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Навит на руло Екологичен Сменяем калъф Ортопедичен Антиакарен Дишащ
5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Golden 7 Zones

Sleepmode Golden Dreams е матрак от ново поколение, съчетаващ в себе си най-висока степен на комфорт и ортопедичност на достъпна цена.Ортопедичен матрак Sleepmode Golden Dreams е оборудван със 7 зоново ядро от ортопедична пяна Sonnocell с висока плътност .В една страна на калъфът с цип е добавена прошивка от 2 см мемори пяна.Това дава невероятна функционалност сами да изберете между 4 усещания за твърдост, като прецените коя е оптимална за вас.
4 различни усещания за твърдост в един ортопедичен матрак?! Защо не?

Желаете да добавите мекота към основното ядро?! Няма проблем – просто обърнете калъфа на матрака, така че мемори пяната прошита в него да остане над 7 зоновото ядро.

Искате повърхност, достатъчно твърда, за да не поддаде на тежестта ви и да изпъне костите след тежък работен ден. Използвайте страната със 7 профилирани зони на комфорт, чиято твърдост е „средна към твърда“.

Може би пък искате гладка и твърда повърхност, която да ви позволи да усетите текстурата на „масажиращия плат“ на 100%. Тогава обърнете калъфът с некапитонирата страна, която да съвпадне с гладката страна на ядрото.

Калъфът е изработен от иновативен хипоалергенен, антибактериален, дишащ текстил Fresh Bubbles, чиято текстура представлява малки балончета, който леко масажират всяка част от вашето тяло.

Страницата на матрака е изработена с 3D дишаща лента, която осигурява постоянно проветрение и циркулация на въздух във вътрешността. По този начин не позволява задържане на влага и образуване на мухъл и неприятна миризма.

7 зоновото ядро на ортопедичен матрак Sleepmode Golden Dreams разпределя равномерно тежестта на тялото върху себе си.

Не позволява на по-тежките части, като таза и горната част на краката да потъват и поддържа гръбначния стълб в оптимално положение през цялата нощ.

Мемори пяната прошита от едната страна на калъфка, дава допълнителна мекота и чувство за комфорт. Изберете между 4 усещания за комфорт.

Може да завъртите ядрото на Sleepmode Golden Dreams по четири различни начина , за да установите кой е най-оптимален, според вашите собствени нужди.

Страна 7 зони към мемори пяна– 7 зони на комфорт + допълнителна мекота

Страна 7 зони без мемори пяна– 7 зони на комфорт, ниво средно към твърдо

Гладка страна към мемори пяна– Ниво средно към меко

Гладка страна без мемори пяна– За любителите на по-висока твърдост

За да изберете идеалното за вас ниво на твърдост просто отворете ципа и завъртете ядрото.

Състав

 • Ядро:
 • 16 см ортопедична Sonnocell пяна , едностранно със 7 зони на комфорт Калъф:
 • Текстил Bubbles Fresh с лек масажиращ ефект
 • Прошивка 2 см мемори пяна, едностранно
 • 3D дишаща лента
 • Цип


Терапевтичен текстил

Текстил с висока плътност. Има приятен релаксиращ ефект върху тялото. Дишащ, с естествени хипоалергенни и антибактериални свойства. Притежава сертификат за качество и безопасност Oeko-Tex® Standard 100

7 зони на комфорт

Профилираната пяна в 7 зони със 7 различни степени на твърдост разпределя оптимално тежестта на тялото по цялата повърхност. Местата където са най-тежките части, в областта на таза, зоните са с по-голяма твърдост за да се избегне потъване и последващо схващане. Зоните в областта на бедрата, повдигат леко, а на раменния пояс и гърба следват анатомичните извивки на тялото. По този начин получавате оптимална опора на целия гръбнак, качествен и спокоен сън и съкратено време за възстановяване на опорно двигателния апарат.


100 нощи тест


След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 19 см.
Гаранция: 10 г.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю

Препоръчани продукти