IEnergy Up 7 Zones


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:22 см.
 • Гаранция:12 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 359.50лв.

  • 1438.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак IEnergy Up 7 Zones

Ортопедичен матрак от най-висок клас по най-новата технология „2 в 1 – матрак + топ матрак“.
2 в 1 Двулицевият матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см е геният на трансформацията при спалните продукти.
Разработен с ядро тип сандвич, състоящо се от 2 броя независими ядра – 16 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт + топ матрак от 4 см мемори пяна, този матрак ще Ви изуми с многобройните си превъплъщения и полезни функции.
Специалната система с 2 независими ядра ,Ви дава абсолютна гъвкавост, свобода и възможност за експерименти с употребата му. Искате да се насладите на 7-те зони на комфорт? Няма проблем! Свалете калъфа на матрака и обърнете профилираното ядро откъм страната на матрака, върху която спите. Вашите мускули ще се отпуснат напълно и ще се събудите отпочинали и бодри. Това е така, защото докато спите на профилираната повърхност със 7 зони, натискът от тялото Ви се разпределя така, че позицията на тялото остава максимално релаксирана, без излишен натиск.
Ако пък предпочитате по-мека повърхност, посредством четирите ленти обърнете ядрото така, че топ матракът със 100% мемори пяна да бъде от страната на матрака, върху която ще спите.
Мемори пяната ще копира перфектно очертанията на тялото Ви и ще се наспите по-добре от всякога. Ненадейно трябва да посрещнете гости?
Вземете едно от ядрата на матрака и го споделете с тях. Хиляди приложения благодарение на гениалната идея с 2 независими ядра. Ако имате болки в мускулите, гърба и гръбначния стълб, този матрак е точно за Вас!
Матракът е оборудван с калъф с цип, подходящ за пране до 60 градуса.
Платът на матрака е Energy Up – тъкан текстил, хипоалергенен, антибактериален, нежен към кожата. Капитониран е с Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.Вътрешният калъф на топ матрака е от памучен плат и е снабден с 4 бр ластични ленти за по-добро прикрепяне.
Матракът 2 в 1 Двулицев матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см Ви дава възможност за избор на твърдост. От страната на основното ядро матракът е от средно твърд към твърд, а от страната на топ матрака- по-мек.
Благодарение на системата с цип, матракът е подходящ за хора, които се потят прекомерно по време на сън.

Ядро:
Ортопедично ядро тип „сандвич“ с 2 независими ядра : 7 зони на комфорт в основното ядро топ матрак с мемори пяна с калъф 4 броя ластични ленти в Специалното ядро за максимална гъвкавост

Калъф:
Плат Energy Up / хипоалергенен, нежен към кожата
Mirawave термоизолационен материал за оптимална терморегулация
Сваляем калъф с цип за отлична хигиена
Височина на матрака: 22 см

Ядро:
- 14 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
- 4 см профилирана пяна с масажиращ ефект

Калъф:
от висококачествен плат Algua® с цип
Mira wave термоизолационен материал за оптимална терморегулация
Две степени на твърдост

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 22 см.
Гаранция: 12 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю