Algua Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:23 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно Мек
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 416.10лв.

  • 1387.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Algua Pocket

Двулицев матрак с нано покет система Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep, 23 см е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт съчетани със стилен и изивскан дизайн. Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от високоеластинча ортопедична пяна Sonnocell в комбинация с индивидулано пакетирани нано покет пружини и добълнителен слой пяна с масажиращ ефект . Избирайки гладка или масажираща страна, може сами да определите нивото на комфорт, което най-добре отговаря на вашите специфични изисквания.
Калъфът на Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е изработен от фин, дишащ плат Algua Spirulina, с морски витамини и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Системата с цип позволява лесното сваляне и почистване на калъфа. Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Algua Hybrid Premium Sleep е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 : Профилирана пяна с масажен ефект, която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора.
Страна:2 : Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Ядро:

Ортопедична пяна Sonnocell
Nano pocket пружини
4 см профилирана Sonnocell пяна

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Algua Spirulina
Цип

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 23 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю