Bamboo Massage Orthopedic


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:20 см.
 • Гаранция:12 год
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 239.20лв.

  • 1040.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Bamboo Massage Orthopedic

Sleepmode Bamboo Mаssage Orthopedic е висок клас ортопедичен матрак, чиято цел е вашата оптимална почивка и здрав сън. Orthopedic е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем. Ядрото от високоеластични пяни обгръща нежно всяка извивка на вашето тяло, а специалният слой с масажен ефект, отнема умората от напрегнатите мускули.
Ядрото му е изработено от високоеластична, ортопедична пяна Sonnocell, която поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и не позволява пропадането на по-тежките части. От едната страна на ядрото е добавен допълнителен слой от профилирана пяна с масажен ефект
За максимално усещане на комфорт калъфът е прошит със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic е изработен от фин, дишащ плат Bamboo, с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества. Дишащите свойства на плата, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Easy Clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.

Ядро:
Страна 1: Високоеластична пяна Sonnocell
Страна 2: Високоеластична Sonnocell профилирана пяна с масажиращ ефект
Калъф:
-висококачествен дишащ текстил Bamboo с бамбукови нишки
-цип

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 20 см.
Гаранция: 12 год
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю