Bamboo Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Покет Пружина
 • Височина:23 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно Мек
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 366.08лв.

  • 1664.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Bamboo Pocket

Sleepmode Golden Bamboo Memory Pocket е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Golden Bamboo Memory Pocket е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, като от двете страни за добавени по 4 см, високоеластична, ортопедична Sonnocell пяна. Като може да избирате между гладка страна и такава с масажиращ ефект.
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Golden Bamboo Memory Pocket е изработен от фин, дишащ плат Bamboo, с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Golden Bamboo Memory Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус. Изберете между:
Страна 1 : Профилирана пяна,която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора. И слой мемори пяна за по-меко усещане
Страна:2 : Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Ядро:

13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
Страна 1 : 4 см профилирана Sonnocell пяна с масажиращ ефект
Страна 2: 4 см профилирана Sonnocell

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Bamboo.
Страна 1 : 2 см мемори пяна
Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 23 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю