Cocos Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Покет Пружина
 • Височина:25 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Мек
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 404.25лв.

  • 1617.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Cocos Pocket

Иновативната технология на 6 слойно ядро с покет пружини в комбинация с натуралната вложка от кокос превръщат матракът Sleepmode Six Layers Golden Line в истински шедьовър в областта на продуктите за сън. Sleepmode Six Layers Golden Line е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Сърцевината на ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, от двете страни, на които се намират кокосови вложки, и слой ортопедична пяна. За най-добър комфорт в прошивката на калъфа добавихме 2 см мемори пяна от едната страна.
Освен, че са изработени от изцяло естествен материал, кокосовите вложки имат редица незаменими качества. Кухите каналчета на кокосовите влакна осигуряват оптималано проветрение и незаменима термо излозация
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Six Layers Golden Line е изработен от фин, дишащ текстил с абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества и лек масажен ефект. Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Sleepmode Six Layers Golden Line е най-всиок клас ортопедичен матрак. Кокосовите вложки в комбинация с ортопедичната пяна, не позволяват потъването на тежките части на тялото като таз, бедра и рамене и по този начин гръбнакът запазва оптималното си положение през цялата нощ. Покет пружините от своя страна абсорбират всички вибрации и вие се чувствате така, сякаш спите върху облак. В калъфът е добавена мемори пяна, която улавя финните извивкии на гръба и добавя усещане за комфорт.

Ядро

13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
ортопедична Sonnocell пяна.
Кокосови вложки

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил .
2 см мемори пяна
Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave

Цип

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 25 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю