Diamond Delux


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:22 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно Твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 320.32лв.

  • 1456.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Diamond Delux

Диамантът при продуктите за сън, двулицев матрак Sleepmode Diamond Dreams Deluxе.
Sleepmode Diamond Dreams Deluxе е висок клас ортопедичен матрак, чиято цел е вашата оптимална почивка и здрав сън. Diamond Dreams Deluxе е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем. Ядрото от високоеластична, ортопедична Sonnocell пяна поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и отнема умората от напрегнатите мускули. Слоят термочувствителна мемори пяна, прошит едностранно в калъфа, дава възможност за избор межди различни степени на твърдост.
Ядрото на Diamond Dreams Deluxе е изработено от високоеластична, ортопедична пяна Sonnocell, която поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и не позволява пропадането на по-тежките части.
За максимално усещане на комфорт калъфът е прошит едностранно със слой мемори пяна с дебелина 2 см, което дава допълнителна степен мекота, както и избор межди две различни степени на твърдост на матрака.
Калъфът на Sleepmode Diamond Dreams Deluxe е изработен от фин, дишащ плат Diamond Dreams Delux с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Easy Clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.лента, която осигурява постоянното проветрение на ядрото, предотвратявайки появата на мухъл и развитието на акари и друго микроорганизми.

Ядро:

18 см Високоеластична пяна Sonnocell

Калъф:

-висококачествен дишащ текстил Diamond Dreams Delux
– 2 см мемори пяна
-цип

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 22 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю