Diamond Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високоеластична пяна
 • Височина:24 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно Мек
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 366.40лв.

  • 1832.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

4 от 5 (Гласували: 6)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Diamond Pocket

Двулицев матрак с нано покет пружини Sleepmode Black Diamond Delux е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт.
Sleepmode Black Diamond Delux експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани нано покет пружини с височина 3 см ,в комбинация с ортопедична Sonnocell пяна
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Black Diamond Delux е изработен от фин, луксозен дишащ плат Diamond Dreams, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества .
Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата разположена по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Black Diamond Delux e проектирано така, че да пасне на всеки вкус. Изберете между:

Страна 1 :

Ортопедична пяна със средна твърдост. Осигурява оптимална опора на гръбначния стълб и не позволява потъването на по-тежките части. Будите се отпочинали без болки и схващания.

Страна:2 :

Nano- pocket система в комбинация с мемори пяната в прошивката на калъфа, осигурява една степен по-меко усещане. Nano-pocket системата разпределя равномерно тежестта на тялото по цялата дължина на матрака, не позволява потъването на по-тежките части и изкривяването на гръбнака по време на сън.

Ядро:

3 см самостоятелно пакетирани нано покет пружини
18 см профилирана Sonnocell пяна.

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Black Diamond Delux.
Страна 1 : 2 см мемори пяна
Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 24 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю