Energy UP Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Мулти покет пружина
 • Височина:25 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни период
 • Твърдост:Средно Твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 395.75лв.

  • 1583.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

Навит на руло Антиакарен Дишащ
5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Energy UP Pocket

Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort , 25 см е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини,в комбинация с ортопедична пяна, профилирна със 7 зони на комфорт и високоеластична мемори пяна.
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е изработен от фин, дишащ плат Energy Up, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 :
Профилирана пяна, със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.
Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение, а за по-меко усещане добавихме тънък слой мемори пяна

Страна:2 :
Гладка, ортопедична пяна с висока плътност, която поддържа гръбначният стълб в оптимално положение през цялата нощ.

Ядро:

самостоятелно пакетирани покет пружини
Страна 1 : профилирана Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
Страна 2: Ортопедична Sonnocell пяна, гладка

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Energy Up.
Страна 1 : 2 см мемори пяна прошита в плата
Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave прошита в плат

Страница:

3D дишаща лента

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Мулти покет пружина
Височина: 25 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни период
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю