Memory Gel Max


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Покет Пружина
  • Височина:26 см.
  • Гаранция:5 години
  • Твърдост:Средно Твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 728.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак GEL MEMORY MAX


Височина: 26 см
Ядро: комфортен пълнеж, полиуретанова комфортна пяна, нетъкан текстил, гел мемори пяна, покет пружининна система

Калъф: плетен текстил
с инфузиран охлаждащ гел притежава всички преимущества на традиционната пяна, както и допълнително предимство по отношение устойчивостта на телесната топлина, така че тялото ви да остане по-хладно през цялата нощ
Comfort Filling - Комфортен пълнеж, който е като топ матрак, но с ненадминатото качество  издържа по-дълго, по-удобен, отколкото можете да си представите
С гел пяна, която издържа на телесната топлина и отговаря на вашата форма, вие можете да се насладите на освежаващия ефект на хладното легло през всяка една топла нощ.
Индивидуално опакованите стоманени пружини спомагат за намаляване на налягането, за персонализирано подравняване на гръбначния стълб, както и за намалено предаване на движение от спящите партньори.

Предимства:
Безшумна
Притежава ортопедичен и анатомичен ефект
Равномерно разпределя натоварването по време на сън
Насърчава мускулната релаксация
Издържат на голямо натоварване

Съответстващата опора подравнява гръбнака ви, увеличава ефективността на съня и облекчава болките.

Ниво на твърдост: Средно

Гаранция: 5 години
Макс. тегло на спящ човек: до 120 кг
Матраците с марка Релаксико са произведени в съответствие с международните стандарти и изисквания за управление на качеството и околната среда.

CertiPUR® Сертифициран в САЩ

Можете да бъдете спокойни, тъй като ние използваме само най-висококачествени пяни, отговарящи на строгите стандарти за издръжливост, производителност и материали.

Oeko-Tex Стандарт 100
Oeko-Tex Стандарт 100 без вредни вещества от типа на формалдехид, живак и други тежки метали.Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109 .


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 26 см.
Гаранция: 5 години
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю